Mi baja lehet a kutyámnak?
Azt vettem észre, hogy mostanában olyan kedvtelen. Beteg lenne? Vagy az időjárás? Én tényleg nem tudok már mire gondolni.
Enni eszik rendesen, iszik is. Rendszeresen van széklete is. Mikor meg lemegyünk akkor boldog, ugyanúgy szimatol, ugat, futkározik.
De itthon meg lógatja az orrát. Nem tudom játékra se hívni. Ez úgy kb másfél hete van. Vettem neki egy játékot, na arra nagyon bepörgött, 10 perc alatt kinyírta a csipogóját is. De ezen kívül, esténként mindig játszottunk ha feljöttünk, most meg hébe-hóba ha kapható rá.
Mi lehet a probléma?
Én még gondoltam a kullancsra is, talán akkor volt ilyen mikor volt benne még két éve. De nem tudom én nem találtam meg (hosszúszőrű kutya). De hát másfél-két hétig az sincs benne. Meg azért csak észrevennénk ha már nagyobb.
(A pisije rendesen sárga, de majd azért még ma is megnézem ha viszem le)
Igen, de ez már lassan 4 éve így van. Ha játszani akar akkor szól. Este ha feljöttünk akkor például kötelező. De most minden rendben volt, lent is rohangáltunk meg most fent is.:)
Lehet én lihegem túl a dolgot. Még figyelem pár napig azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!