Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi baja lehet a kutyámnak?

Mi baja lehet a kutyámnak?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy mostanában olyan kedvtelen. Beteg lenne? Vagy az időjárás? Én tényleg nem tudok már mire gondolni.

Enni eszik rendesen, iszik is. Rendszeresen van széklete is. Mikor meg lemegyünk akkor boldog, ugyanúgy szimatol, ugat, futkározik.

De itthon meg lógatja az orrát. Nem tudom játékra se hívni. Ez úgy kb másfél hete van. Vettem neki egy játékot, na arra nagyon bepörgött, 10 perc alatt kinyírta a csipogóját is. De ezen kívül, esténként mindig játszottunk ha feljöttünk, most meg hébe-hóba ha kapható rá.

Mi lehet a probléma?

Én még gondoltam a kullancsra is, talán akkor volt ilyen mikor volt benne még két éve. De nem tudom én nem találtam meg (hosszúszőrű kutya). De hát másfél-két hétig az sincs benne. Meg azért csak észrevennénk ha már nagyobb.

(A pisije rendesen sárga, de majd azért még ma is megnézem ha viszem le)

2012. máj. 16. 10:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, de ez már lassan 4 éve így van. Ha játszani akar akkor szól. Este ha feljöttünk akkor például kötelező. De most minden rendben volt, lent is rohangáltunk meg most fent is.:)

Lehet én lihegem túl a dolgot. Még figyelem pár napig azért.

2012. máj. 16. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Figyeld csak. Lehet hogy csak megunta a játékait, meg úgy mindent ami az ő főnökségével kapcsolatos. Kutyáknak is lehetnek lelki problémáik. Lehet hogy nem boldog a kutyád. És ezzel nem bántani akarlak, félre ne érts. Boldogabb lenne, ha nem ő lenne a falka vezére. De ez hosszú sztori, és mivel nem vagyok benne biztos hogy érdekel téged, ezért nem részletezem. Mindenesetre ha depis marad a kutya vidd el dokihoz, lehet hogy egy vérvizsgálatból kiderülne valami.
2012. máj. 16. 20:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Annyira szeretem, hogy mindenbe ezt az átkozott dominanciát, meg az "ő áll a falka élén"-t magyarázzák bele. Még abba is ha egy kicsit levert a kutyám. Istenem... komolyan mondom ez már szánalmas. Én is híve vagyok annak, hogy a kutyát irányítani kell, meg nem megengedni neki dolgokat. DE KÖNYÖRGÖM NEM ENNYIRE KELL ERŐLTETNI! Megnyugtatlak én vagyok a falkavezér nem ő....
2012. máj. 16. 21:03
 14/15 anonim ***** válasza:
Én csak segíteni akartam, jó indulattal, de látom elég nagy paraszt vagy, így hiba volt. Akkor én is hangnemet váltok. Viszont megnyugtathatlak, hogy nem te vagy a falkavezér. Ez egyértelmű, már csak abból is, hogy ő dönti el, mikor mit csinál, például hogy mikor kötelező játszanod. Ki a jó fene mondta hogy nem szereted a kutyádat? Szerintem senki. Csak nem fér bele a fejedbe egyszerűen, hogy a kutya nem ember. De mindegy. Vannak dolgok amiknek csekély a befogadó képességük. Ilyen az elméd is. Az egyetlen ami miatt nem veszed észre hogy nem te vagy a főnök (az ismeretek hiányán kívül), az az, hogy a kutyád alapvetően alacsony energia szintű, illetve hogy nem kell erőfeszítéseket tennie hogy ő legyen a domináns, mert te abszolút simulékony vagy, és minden ellenállás nélkül behódolsz neki. Mondtam hogy vidd el egy vérvizsgálatra, orvoshoz, és kiderül ha szervi baja van. Részemről a téma lezárva.
2012. máj. 16. 21:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen látom te is csökkentett agyiképességekkel rendelkezel. Attól mert ő szól, hogy mikor akar játszani NEM jelenti azt, hogy ő a falkavezér. Mért jelentené azt? Én nem erőltetek rá semmit, így amikor nem akar játszani nem játszunk. Soha a büdös életbe nem morogna rám, nem mondana nekem ellent, nem megy el ha rászólok. Nem fogom azért szenveszteni a kutyát, hogy nekem feltétlen labdázhatnékom van ő meg döglik meg a melegtől. De persze neki akkor is ugrania kéne nem? Majd ha játszani akar akkor szól. Fú és képzeld el ágyba is alszik. Nagy szó mi? De egyetlen szavamra lemegy az ágyról és csak akkor jöhet fel ha megengedtem neki! De persze nyilván örülhetek, ha beenged a saját ágyamba ugye?
2012. máj. 16. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!