Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja a kutyámnak...

Mi lehet a baja a kutyámnak (többi lent)?

Figyelt kérdés
Magyar vizslám van 3 éves. Minden este be van csukva egy ólba, mert kiskorában ott lakott és eddig nem tudott máshol aludni. Eddig nagyon szeretett oda menni. Most valamiért megváltozott. Meghízott, keveset mozog és olyan furcsán viselkedik. Mikor pl. kinyitottam az ajtót, hogy megyek becsukni előtte meg akartam símogatni, erre befutott a szobába és lefeküdt. Alig tudtam kihurcolni és már a helyére se szeret bemenni. Gondoltam rá hogy lehet, hogy vemhes, de nemvalószínű mert a nagyapám egész nap vele van és nincs kutya a szomszédokban. Kezdek aggódni érte vagy lehet, hogy csak öregszik?
2012. ápr. 13. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
3 évesen még csak most lépett felnőtt korba nemhogy öreg.. vidd el dokihoz ezer féle ok okozhatja ezt!!
2012. ápr. 13. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
3 évesen még kifejezetten fiatal. Mióta tart ez az állapot?
2012. ápr. 13. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Mikor tüzelt utoljára? Attól, hogy ti nem láttátok simán vemhesülhetett.
2012. ápr. 13. 22:17
 4/9 A kérdező kommentje:
éppen a múlthéten tüzelt. az orvossal csak az a baj, hogy 3000 csak az, hogy kijön mert nincs kocsink és elég messzire kéne bevinni.
2012. ápr. 13. 22:20
 5/9 A kérdező kommentje:
az állapot olyan 1-2 hete tart
2012. ápr. 13. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
most kajak sajnálsz ennyi pénzt a kutyádra? és ha komolyabb baja van? Lehet valami gyulladás is a szervezetében bármi! Ő nem tud szólni neked hogy valami rossz!
2012. ápr. 13. 22:27
 7/9 A kérdező kommentje:
dehogy sajnálom úgyis meg lesz nézetve, csak gondoltam hátha van valakinek valami ötlete
2012. ápr. 13. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
nincs ötlet. 2 hete nézed, hogy beteg . Vidd orvoshoz mielőtt késő ésmielőtt valóban vagyont fogsz költeni a kezelésére.Ami az elején megoldható lett volna egy kis antibiotikummal.
2012. ápr. 13. 23:14
 9/9 A kérdező kommentje:
de egyébként napközben semmi baja csak az látszik, hogy sokat eszik és sokat alszik egyébként ugyanúgy kunyizza a kaját és játszik a labdával
2012. ápr. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!