Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel etetitek a kutyátokat?

Mivel etetitek a kutyátokat?

Figyelt kérdés
fajta/táp/havi mennyiség jöhet
2009. jún. 26. 12:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

igazából erről a tápról még nem hallottam. De a Happy Dog nekünk most nem jó.

A GeroDogot hol lehet kapni, menniyért? és szereti a kutya? (figyelem,az enyém rendkívül válogatós) :D

2009. jún. 26. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

Mudi/ évente kb: 2db 15kg-s táp

Most elvileg ProPlant kap(na) de a múltkor nyert valami Vitakraft-ot vagy mit és azt kapja (meg néha leesik ez-az :-) )és ha kutyás programon (pl: kiállítás) járunk akkor beszerzünk mindenféle minta tápot, néha házi kosztot (mikor mi jut...). Szerencsére nem érzékeny szinte bármit megeszik (enne) ha hagynám...

2009. jún. 26. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
62%

Gerodogot csak Lidl-ben lehet kapni, 220 Ft/kg, és az enyémek is válogatósak, de ezt imádják. Emellett jó kondiban vannak tőle, szép a szőrük.

Lehet hihetetlen, hogy ilyen olcsó táp is jó lehet, de nekem 100%-ra bevált!

2009. jún. 26. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
pumi keverék/változó de általában Morzsi,Darling,Chapi/3 kg-st veszün havonta...
2009. jún. 26. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
utolsó vagyok a pumis.mi kutyánk is rémesen válogatós.nem eszi meg az aros tápot.a Morzsit se nagyon eszi,de ha éhes akkor megeszi.Olcsó eléggé,600 Ft általában de ha akciós 500 Ft.Sok helyen kapható.Próbáljátok ki hátha tetszik neki.Volt nekünk egy nagyon jó tápunk csak nem emlékeszem a nevére.Majd kipróbálunk újakat és ha beválik akkor megmondom a nevét.Próbáld ki a Morzsit és szólj hogy ízlik-e neki.Amúgy a Morzsi konzervet szereti nagyon a mi kutyink.
2009. jún. 26. 19:35
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én boxeremet Acana Pacificával etetem, 13,5kg olyan kb. 40 napig elég.
2009. jún. 27. 07:54
 17/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a választ, válogatok neki párat,és kipróbálom :)
2009. jún. 27. 12:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Cane Corso, ő is elég válogatós,most a Belcando-t eszi(sajnos elég drága,majdnem 1000Ft/kg) de nagyon szépen fejlődik tőle.Az a baj,hogy felénk,nem árulják boltban,hanem rendelésre hozza a cég,de bevált,csak ajánlani tudom!!!Néha szoktunk venni neki Cheekopee (lehet nem jól írtam)konzervet amibe zöldalga kivonat van,azt nagyon imádja!
2009. jún. 27. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

labrador-golden retri keverékem van, 2éves kan

ő egy héten kb 2X a hús feldolgozásánál maradt bőrt és nyesedékeket kapja FŐZVe, kenyérrel vagy kutyatésztával keverve, vannak napok mikor konzervhúst(nem márkásat, nem tudnám megfizetni)kutya tésztával, van hogy husleveshez maradt főtt zöldséget és egyéb kímélő maradékot, vagy tápot

hetente kap 1 tojást a szőre miatt(állitolag jó rá)

2010. jan. 23. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!