Vihetek ilyet a tenyésztőnek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Jövő hónapban megyek egy tenyésztőhöz, kutyust nézni. De nekem az a mániám, hogy mindenkinek viszek valamit, és mivel az ő kutyái imádják a plüss játékokat (kifejezetten kutyáknak való), gondoltam viszek nekik. Nem fog h*lyének nézni szerintetek?
Tudom érdekes kérdés, de érdekel a véleményetek.
Köszi! :)
2012. máj. 14. 15:48
1/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos gesztus, én legalábbis biztosan örülnék neki.
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem ő sem fog haragudni miatta. :)
Köszönöm a válaszodat!
2012. máj. 14. 15:58
3/7 anonim válasza:
szerintem is aranyos gesztus. nyilván ne a kölykök közé dobd először, hanem a tenyésztő kezébe add, lehet, hogy ha paramami, akkor előbb lefertőtleníti, vagy ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez olyan puncsolásnak hat. Majd ha jóban lesztek ajándékozhatsz neki,de rögtön első találkozásra szerintem hülyén fog lejönni. Ott fogsz hagyni egy valag pénzt,szerintem az elég aranyos gesztus alapból.
5/7 A kérdező kommentje:
Persze nem akarom a kutyáknak adni egyből! :)
Már többször találkoztam vele, csak nem vittem, mert nekem is ez volt a véleményem.Csak gondoltam, most már találkoztunk annyiszor, és tudja hogy nem azért adom mert,...hanem csak simán ajándékként. :)
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2012. máj. 14. 16:41
6/7 anonim válasza:
Ja akkor szerintem is rendben van,azt hittem most mész először.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben van. :)
Nem-nem, már vagy ötször voltam Náluk, csak eddig nem mertem vinni semmit. :)
2012. máj. 14. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!