Kenneltalálkozóra illik ajándékot vinni a tenyésztőnek?
Hát... Én úgy vagyok vele, ha a vendégség olyan, én viszek. Ez alatt értem azt:
Ha például a tenyésztő partit ad, étellel vár, fektetett a találkozóba pénzt, akkor igen, illik neki valami kis apróságot vinni.
Én a kutyusaim tulajdonosaitól kaptam bonbont, kristálypoharakat, ajándékkosarat, a kutyáimnak "jutalom falat" ajándékkosarat. Nem vártam el természetesen, de ellenkező esetben én is vinnék valamit. Egyébként grillpartiról volt szó.
hát én nem tudom, nekem menhelyis kutyáim vannak, de én baromi hálás vagyok a menhelynek, úgyhogy tuti vinnék (épp tervezem a dolgot...:)).
megkérdezhetem, milyen fajta kutyus, és mennyi idős/milyen nemű a tenyésztő?
Tudnék jó borokat ajánlani, azzal nem nagyon lehet melléfogni férfiaknál.
ja igen, attól is függ, mennyit akarsz az ajándékozásra szánni...
ezért is kérdeztem, milyen kutyái vannak...
a Fressnapfban most tök jó karácsonyi akciók vannak...:)
Ha bort is vinnél vagy ilyesmi, ajánlom a Vylyan pincészettől az Ördögöt.
3000 forint körüli, ízre 10.000 forintos bor.:)
Na meg persze ott van a Gere pincészet...
drágább... (nekem az Ördög jobban ízlik.)
Egy séf barátomnak is megmutattam, majd betojt tőle.:D
na most, hogy eleget kampányoltam:D:D, jó találkozót, majd írd meg, mit viszel ajándékba!:):)
Sziasztok!
Köszi a sok választ, én is így gondoltam, viszont kellett a megerősítés. Viszek ajándékot, de hogy mit azt még nem tudom. A bor jónak tűnik, csak abban nem vagyok biztos, hogy iszik-e alkoholt.
A fajtát nem szeretném elárulni, nehogy esetleg ő is olvassa a kérdést!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!