Kutyaviadal, mit tegyek?
Erdő mellett lakok, egy kicsit beljebb van egy tisztás, a fáktól egyáltalán nem látszik az utcáról.
Tegnap este 8 körül sétáltattam a kutyámat az erdőben (nem szoktunk gyakran erre járni), majd fényre, hangoskodásra, ugatásra, vonyításra lettem figyelmes, a tisztás felől... Halkan odamentünk a kutyámmal, hát elképesztő volt, amit láttam.. Kb 30 ember, a kutyájukkal, egy ponyva, amin harcoltak a kutyák, rengeteg vér... Nagyon ijesztő volt a látvány, nem bírtam éjjel aludni sem...
Rohantunk haza, felhívtam a rendőrséget, sajnos épp nem tudtak kijönni... -.- Hívtam a polgárőrséget is, ők nem jönnek ki ilyen ügyhöz.. Hát kössz... Felhívtam az állatvédőrséget is, akik azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni (????)
Most mit tegyek? Kb fél éve voltam azon a tisztáson, voltak vértócsák, illetve zsákok, a tetejénél összekötve... Nem gyanakodtam, de már tudom, hogy mi lehet a zsákokban.. :((
A sötétben csak pár "embert" láttam úgy igazán, ők ilyen 2 m magasak lehettek és kb 120 kilók...
Én, 17 éves lányként nem mertem odamenni...
Ez szörnyű, az ilyentől felfordul a gyomrom, komolyan mondom a sírás kerülget. Szegény kutyusok.
Kérdező semmi esetre ne menj oda, főleg egyedül. Az ilyen "emberek"(csak jobb híján hívom őket így, mert ilyet nem csinál ember, állat meg főleg nem) a végén még téged is megvernek, megölnek. Én értesíteném a staffordshire terrier/pitbull fajtamentőket esetleg egy kutyasulit a környéken. Ők biztosan cselekednek.
Amit még tehetsz, hogy egy újságba írsz egy cikket az esetről(név nélkül) és "zaklatod" a rendőrséget, polgárőrséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!