Van egy nagyon magát felhergelő kutya, és parázok, hogy kiugrik egyszer a kerítésen. Mit tehetek?
Nem akarok mindig más utcán menni, mert az több perces kerülő. De van egy kutya, aki csöndben van amíg meg nem lát egy embert a kerítés mögűl, és rohan, örjöng, habzik a szája, morog, hörög, ugrál, szét szedné a kerítést.
Tisztára felhúzza magát, zihál, meg minden. Pedig sose ingereltem, de minden emberre ezt csinálja.
Az út túl oldalá
n sétálok, tök lassan, csöndben, de ahogy meglát, meghall, az az első hogy rohanjon, és örjöngjön.
Ha esetleg kijutna a kerítésen, tuti széttépne, holott sose ingereltem?
Mi a baja egyáltalán?
Lehet, hogy idegi bajai vannak?
Mert ahogy elmegy az akit látott, tök csönd, mintha mi sem történt volna... Még nem láttam ilyen kutyát.
A szomszédom kutyája volt ilyen. Nem tudtam az okát, de egyik éjjel rájöttem. Van egy 15-16 éves kis cigány p.icsa az utcában, és az ingerelte mindig a kutyát, kővel dobálta, ijesztgette. Ez csak pár percig tartott, amíg nem látta, hogy felkapcsolódnak a villanyok és jön ki a gazdi. Végre ő is megértette miért lett ilyen agresszív a kutyája, és megrángatta azt a mocskos kis luvnyát. Még azon a héten elpusztult a kutya patkányméregtől...
Valószínű ez áll a háttérben, valaki piszkálja a kutyát, és ezáltal utálja az idegeneket. De lehet csak szimplán nem szereti az idegeneket. Remélem az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!