Kutya harapás, hogyan?
szia!
A húgom shar pei kanja volt nagyon domináns, de annyira, hogy erősen harapott játék közben, nem hallgatott rájuk stb. Egy ilyen harapás után a húgom visszaharapott a kutya orrába...Azután már meggondolta Bufli, a kutya, hogy mit harapjon, meg mennyire...
Mikor az én kutyám harapott, akkor elkaptam és megharaptam a fülét.
Ill ismerősöm barátjának egy nagyon domináns és agresszív kutyája volt. Be akart menni, de a kutya akkor is támadta, mikor a barátja mondta h jöhet, hagyja. Erre fogta és beleharapott az orrába. Utána simán beengedte a kutya, ha meglátta akkor behúzta a nyakát és illedelmesen hátrál.
Természetesen ne ez legyen az első, vannak más módszerek is, de ha azok nem hatnak ,akkor ki lehet próbálni.
nem harapott bele annyira, hogy meglátsszon...Csak megmutatta neki, hogy meddig mehet el. Meg is értette a kutya, utána sokkal normálisabban játszott.
Különben meg a harci kutyák nem annyira érzékenyek erre, mintha egy törpeuszkárnak csinálná valaki ugyanezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!