Milyen kutyátok van? Lent bővebben
sokszor olvasok itt olyan kérdéseknél h "milyen kutyafajtát ajánlotok" és kapásból írják h menhelyi kutyát válasz... ->nincs ezzel baj és nem akarok senkit megbántani de milyen kutyátok van nektek meg ivartalanítvan -e mert ezt is szajkózzák ... ->mondjuk igazuk van csak akk is csak az szajkózza akinek ivartalanítva van a kutyája (sztem)!!!
köszi előre is a válaszokat :D
4 éves labrador a retrivere mentőkön keresztűl, természetesen ivartalanitva
1 éves fehér törpeschnauzer, Tk-es, őt tenyészteni vettem
Csak azok vannak lepontozva akik kijelentették, hogy még nincs vagy nem is lesz ivartalanítva a kutyájuk, köztük én is, holott én csak azt írtam hogy gondolkodom az ivartalanításon, és hogy jó lenne EGY alom kiskutya, ami nem azt jelenti lesz is... Nem hiszem hogy ettől még szaporító lennék! Én nem fogom a kutyámat már az első tüzelésnél felcsináltatni, és nem az, az elsődleges célom, hogy minél több kutyát eltudjak passzolni...
De vannak akik két mondatból magtudják ítélni az embert...
Egyébként a kutyám ivartalanítva lesz, csak még nem tudom mikor, ezért írtam hogy gondolkodom rajta...
Azért köszönöm a lepontozást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!