Milyen kutyátok van? Lent bővebben
sokszor olvasok itt olyan kérdéseknél h "milyen kutyafajtát ajánlotok" és kapásból írják h menhelyi kutyát válasz... ->nincs ezzel baj és nem akarok senkit megbántani de milyen kutyátok van nektek meg ivartalanítvan -e mert ezt is szajkózzák ... ->mondjuk igazuk van csak akk is csak az szajkózza akinek ivartalanítva van a kutyája (sztem)!!!
köszi előre is a válaszokat :D
szia nekem 6 éves szamojed, spiccem van nincs ivartalanítva
(nem vagyok tenyésztő)már nem is fogjuk ivartalanítani ha 6 éve nem ivartalanítottuk akkor már nem is fogjuk!!!
6hónapos beagle lánykám van...:)
Pont most gondolkodom azon, hogy mi legyen az ivartalanítással! Közel az első tüzelés és lakik velünk egy öregecske uv kutyus is és még nem szeretnék kiskutyákat mert még ő is pici...
Később viszont lehet jó lenne egy alom pici beagle...:)
Viszont az a sok kutya pont azért kerül menhelyre, mert túl sok a szaporító és a "de jó lesznek majd egyszer kiskutyák nálunk"-felfogású ember!
Nekem sajna az anyagi körülmények nem engedik egyelőre, hogy kutyát tartsak, de be van már tervezve: Egy wolfspitz-et szeretnék majd, és valamilyen farkasra hasonlító keveréket (menhelyről), mindkettő szuka lesz és ivartalanítattni is fogom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!