Chicopee az jó táp?
Már az oldalra én is feltettem a kérdést erről a tápról, de sokan mondták hogy sok benne a gabona és kevés a hús ami nem jó, szóval inkább lebeszéltek róla..
Brit, Brit Care, Pro Plan ezeket próbáltad ezek is nagyon jó tápok, az egyik kutyám is sokféle táptól f.osik ,de a Pro Plan -tól nem és nagyon szép tőle, szép a bundája, és a széklete is tökéletes :)
Sok tápot kipróbáltam már ilyeneket hogy:
ANF, acana, eukanuba,orijen, royal canin, taste of the wild,brit , dog chow, pro plan,bewi dog, arion,balcando, happy dog,bosch, biomill, bozita, mera dog,nutra gold,nutram,nutra nuggets, hills, lukullus
Pedig nincs étel allergiája meg semmi baja csak válogatós. Amúgy az az észre vételem hogy a nagyon magas fehérje tartalomtól kihullik a szőre
mennyi idős a kutyusod?
milyen fajta?
az állatorvosod milyen tápot ajánl?
megtartod a tápváltás szabályait?
én egyébként Chicopeeval etetem a kutyám, eddig meg vagyunk vele elégedve, előtte Joserat adtam azzal se volt baj, csak ebben kicsit kevesebb a fehérje, ezért kapja.
az enyém a nagytestű kölyök tápot kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!