Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chicopee az jó táp?

Chicopee az jó táp?

Figyelt kérdés
Szeretnék váltani tápot mert a kutyám nem nagyon eszi a mostani tápot amit vettem (royal canin) és nagyon híg tőle a széklete, de ez a jelenség nem csak ennél a tápnál fordult elő, már szinte az összes prémium tápot kipróbáltam az acanától a taste of the wildon keresztül mindent, de az egyiktől ki hullott a szőre a másiktól meg f.osik. Tegnap elmentem venni tápot és nekem ezt a chicopeet ajánlották. Be kell valljam nem fűztem nagy reményeket a táphoz mert eléggé olcsó ár kategóriában van az előzőekhez képest ezért csak 2 kg-ot vettem. Amint haza értem adtam is neki éss lássatok csodát megette és ahogy láttam ízlett is neki sőt még a széklete is jó volt
2012. máj. 12. 15:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Már az oldalra én is feltettem a kérdést erről a tápról, de sokan mondták hogy sok benne a gabona és kevés a hús ami nem jó, szóval inkább lebeszéltek róla..

Brit, Brit Care, Pro Plan ezeket próbáltad ezek is nagyon jó tápok, az egyik kutyám is sokféle táptól f.osik ,de a Pro Plan -tól nem és nagyon szép tőle, szép a bundája, és a széklete is tökéletes :)

2012. máj. 12. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az én kutyám eléggé válogatós már mindenféle tápot vettem neki. Régeben az összes tápfélét végig kóstoltuk amiben a brit és pro plan is. A britet úgy ahogy eszegette de egy hónap allat lefogyott a pro plannről nem is beszélve. nem tudom miért ilyen válogatós biztos ez valami vizsla szokás
2012. máj. 12. 16:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Sok tápot kipróbáltam már ilyeneket hogy:

ANF, acana, eukanuba,orijen, royal canin, taste of the wild,brit , dog chow, pro plan,bewi dog, arion,balcando, happy dog,bosch, biomill, bozita, mera dog,nutra gold,nutram,nutra nuggets, hills, lukullus

Pedig nincs étel allergiája meg semmi baja csak válogatós. Amúgy az az észre vételem hogy a nagyon magas fehérje tartalomtól kihullik a szőre

2012. máj. 12. 16:28
 4/6 anonim ***** válasza:

mennyi idős a kutyusod?

milyen fajta?

az állatorvosod milyen tápot ajánl?

megtartod a tápváltás szabályait?

én egyébként Chicopeeval etetem a kutyám, eddig meg vagyunk vele elégedve, előtte Joserat adtam azzal se volt baj, csak ebben kicsit kevesebb a fehérje, ezért kapja.

az enyém a nagytestű kölyök tápot kapja.

2012. máj. 12. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:
1,5 éves magyar vizsla. Az állat orvos az eukanubán erősködik de azzal nem vagyok megelégedve. A topot fokozatosan váltom át
2012. máj. 12. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Az enyémnek nem akarta megenni...ha mégis megette hányt.
2012. máj. 13. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!