A Chicopee tápok jó minőségűek?
A Chicopee jó minőségű kanadai prémium táp, húsalapú.
Attól mert olcsóbb mint az Acana, meg az Eucanuba, még nem rossz. Azért olcsóbb a többi árban drága tápnál, mert ennek nincsen akkora reklámja, mint az Eucanubának.
A MEOE folyóirata állandóan az Eucanubát reklámozza, meg más fórumok is, valamint állandóan ajándékokat, táptartókat, Eucanubár ruhákat cuccokat adnak a tápok mellé, amit természetesen meg kell fizetni, mind benne van az árban.
Én a collie tenyészetemet a Chicopee-val etetem, maximálisan meg vagyok elégedve a táppal. Korábban etettem Acanával, de nem váltotta be a hozzá füzött elvárásaimat Az Acanától minden kutyám csontsovány lett, a szőreik töredezetté, csapzottá véltak, egyszóval csunyák voltak a kutyák, egy évig nem is tudtam kiállításra vinni őket. Igaz kb 2 hónapig etettem az acanával, csak kipróbálás miatt, de többet biztos nem fogok azzal etetni. Igaz ettől függetlenül másoknál bevállhat. A chicopee-től rendbejöttek, és sorra a várt kiállítási eredményeket hozzák, akutyakölykök egészségesek. Sajnos amikor az Acanát próbáltam, az akkor született alomban 5 kutyusbabából 3 elpusztult az acana miatti hasmenéstől. Erről ennyit.
Én fél éve tetek chicopee-val és teljesen elégedett vagyok. A kutya jó kondícióban van, az állatorvos szerint is. Szép a szőre, nincs elhízva, nem sovány, egészséges. Elötte acanát kapott 1 éves koráig nekem azzal sem volt gond.
Az elöző hsz-hez, ráadásul ha jól tudom a collie egy érzékeny fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!