Rendelt már valaki Chicopee tápot a tápfutártól?
Figyelt kérdés
Más tápnál volt, hogy 15kg-s tápot rendeltünk mégis 18kg-sat küldtek.2011. márc. 2. 08:06
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen van ne vegyétek át a tápot, és hívjátok fel a tápos ügyfélszolgálatot.
(Chicoopee táppal mi nem voltunk megelégedve, mert a szőrük nem volt szép tőle.)
2/4 anonim válasza:
Mi teljesen meg vagyunk elégedve, mindig azt küldik amit rendelünk.
Szerintem azért lehetett, hogy 18kg-sat küldtek, mert épp akció volt...
Nekünk is a 15kg-shoz volt 3kg ajándék.
Vagy nektek többet is kellett fizetni érte?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Eddig Nutra-t ettek és 15kg-sat rendeltünk (nem is volt belőle 18as kitéve a honlapra), annyiért is fizettünk de mindig 18 kg-sat küldtek. Ha a Chicopeenál is így lenne, akkor megérné ezt rendelni, különben maradunk a Nutránál. :S Meg vagyok vele elégedve, de összetétel alapján a Chicopee erősebb táp, viszont így kg-kénti ára majdnem dupla annyi.
2011. márc. 2. 09:43
4/4 anonim válasza:
Akkor az akció miatt küldtek annyit :) Van, hogy marad még a "pluszos" tápból (aminél a +3kg ajándék), de az akció elvileg már nem tart... És így azt küldik ki. De ne várd, hogy ez minden fajta tápnál ez legyen, szerintem ehhez szerencse kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!