Foxterrier tartók figyelem! A kutya tulajdonságait kérdezném és tapasztalataitokat róluk?
Mindnek saját egyénisége van. Az első válaszadó nagyon jól mondta, a foxinak két végletes viselkedési formája van (tapasztalat :D) vagy pörög megállíthatatlanul, vagy lustálkodik. Nagyon érzékeny, sértődős, hisztis, de ugyanakkor a legjobb barátod lehet. Egy embert választ falkavezérnek a családból, nagyon hűséges hozzá. Élete végéig tanítható, formálható a jelleme, de csak addig a pontig amíg ő is úgy akarja. Rengeteg törődést igényel és még több szeretet. Első kutyának senkinek sem ajánlok foxit. Két tanács 1. addig tanítsd meg láb mellett, rohanás nélkül sétálni és a "maradj" parancsra, amíg kicsi, különben alaposan megizzaszt 2. amikor neveled mindig jutalmazd, a lehető legkevesebbszer büntesd meg vagy szidd le, mert ha megbántod akkor sok sikert az engeszteléshez :D Ezeket a saját bőrömön tanultam.
Ők sohasem felejtenek el semmit, se jót sem rosszat, amit velük teszel, de ha hagyod magad, kihasznál. Nálunk én vagyok a falkavezér, ő az alvezér, a családom meg az ő szolgája :D
A foxi tipikusan az a kutya, akihez neked kell passzolnod, nem őneki hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!