Mi legyen a lány spániel kutyusom neve? A fiúé Baileys, ő már 10 hónapos. De kapok mellé egy kislányt is, és nem tudom mi legyen a neve.
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 12:04
31/36 anonim válasza:
Szia!
Leírnád, melyik kennelből vannak? Én is ilyen színűt keresek, de sehol sem találok minőségi törzskönyveset! Vagy adsz egy elérhetőséget?
32/36 anonim válasza:
tegnap 21:25 vagyok
Ja akkor értem, nálunk is becenevezés megy, szóval gondolhattam volna. :D Nekem hétfőn lesz kiskutyám, fiú, én is most keresgélek nevek után, próbálok valami ritkát, de értelmeset találni. Keverék kutyus, de azt hiszem az anyukájában (aki szintén keverék :D) van spániel a szőre és a fülei alapján, meg a mérete is erre utal.
Ezt muszáj volt megosztanom. xD
34/36 anonim válasza:
Törzskönyvest esetleg kapnék itt, de minőséget nem, ez egy szaporító telep... De azért köszi.
36/36 A kérdező kommentje:
én őket néztem ki először, de sajnos nekem nincs, nem volt és soha nem is lesz 100 ezren felüli öszzegem kiskutyára!!! :(
2010. okt. 12. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!