Mi legyen a lány spániel kutyusom neve? A fiúé Baileys, ő már 10 hónapos. De kapok mellé egy kislányt is, és nem tudom mi legyen a neve.
én falun lakok egyébként és én itt a környéken még soha nem láttam fajtiszta kóbor kutyát!
Sőt a mi kutyáinkat is el akarták lopni még nem voltunk itthon, csak mert szép fajtiszta kutyusok!
Egyébként kb 10-15 ismerős szólt hogy szeretnének venni kiskutyát ha lesz, ezek ellenére sem szeretnék kiskutyákat, de ha véletlen lesz, örülünk majd nekik, és lesz helyük családon belül! és a következő almot nem várnánk meg, mert ivartalanítanánk! ilyen egy szaporító, igaz????
Jaj, ezek irtó gyönyörűek, nekem is spánielem van, már 3 éves, fiú. A neveik is nagyon aranyosak, illenek hozzájuk. :)
Amúgy meg az ilyen hozzászólókon ne húzd fel magad, ők is csak jót akartak (gondolom), csak rossz embert támadtak. Nem ismernek téged, így nem ítélhetnek el.
Hát igen, ebből indul a rasszizmus...
elég iszákos a gazdi xDD:D(bocs ha rosszat mondtam viccnk szántam:))
:D:D de ha mindenáron italról akk elnevezni legyen
APSZINT:D:D(legerősebb alkohol asszem:D) 96% vagy vmi iylesmi:)
köszi! :-)
A Baileys-t, nem mi találtuk ki, így lett törzskönyvezve, de a gazdája, nem vitte el, és így került hozzánk, és a kislánynak meg valami hasonló nevet szerettem volna!
Tudják nagyon a nevüket! És az Íci, és Béló becenévre is nagyon figyelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!