Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi legyen a lány spániel...

Mi legyen a lány spániel kutyusom neve? A fiúé Baileys, ő már 10 hónapos. De kapok mellé egy kislányt is, és nem tudom mi legyen a neve.

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 12:04
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
a kérdező enyhén hirtelen haragú...nyugi.....
2010. okt. 10. 13:41
 22/36 anonim ***** válasza:
49%
Miért kell mindenkit szekálni? A kérdező kérdezett inkább válaszoljatok arra. Igaza van a kérdezőnek semmi közünk hozzá, hogy mit csinál! És akkor mi van ha egyszer születnek kiskutyák? Gondolkozzatok! Ha soha nem születne kiskutya akkor kihalnának! Az talán jobb volna! Vagy ha soha nem születne kiskutya akkor nektek se lehetne, meg minek vesztek akkor kutyát ha úgyis tudjátok, hogy a kutyának valahogy meg kellett születnie és ahogy ti mondanátok akkor ez is épp úgy "szaporítótól" származik! Könyörgöm! Néha az ilyenek kíméljenek! Még valami! Ha valami nem tetszik, nem kötelező írni! Jesszusom! A kérdésre pedig meglett a válasz? Kíváncsi vagyok mi lett a kutyusnak a neve. Sok boldogságot és örömöt kívánok a kutyusokhoz!
2010. okt. 10. 15:23
 23/36 anonim ***** válasza:
52%
utolsó válaszolónak: nem halnának ki,csak kevesebb lenne a kobór,menhelyi kutya...egyébként a kérdezőnek üzenem hogy ennyire ne legyen felelőtlen!
2010. okt. 10. 17:47
 24/36 A kérdező kommentje:

Írisz lett a neve! azt mondták, van ilyen nevű krémlikőr is

így néznek ki

[link]

[link]

2010. okt. 10. 18:27
 25/36 A kérdező kommentje:

én falun lakok egyébként és én itt a környéken még soha nem láttam fajtiszta kóbor kutyát!

Sőt a mi kutyáinkat is el akarták lopni még nem voltunk itthon, csak mert szép fajtiszta kutyusok!

Egyébként kb 10-15 ismerős szólt hogy szeretnének venni kiskutyát ha lesz, ezek ellenére sem szeretnék kiskutyákat, de ha véletlen lesz, örülünk majd nekik, és lesz helyük családon belül! és a következő almot nem várnánk meg, mert ivartalanítanánk! ilyen egy szaporító, igaz????

2010. okt. 10. 18:33
 26/36 anonim ***** válasza:

Jaj, ezek irtó gyönyörűek, nekem is spánielem van, már 3 éves, fiú. A neveik is nagyon aranyosak, illenek hozzájuk. :)

Amúgy meg az ilyen hozzászólókon ne húzd fel magad, ők is csak jót akartak (gondolom), csak rossz embert támadtak. Nem ismernek téged, így nem ítélhetnek el.

Hát igen, ebből indul a rasszizmus...

2010. okt. 10. 20:34
 27/36 anonim ***** válasza:
Jaj, hát én nem vagyok spániel-párti, de ők igazán édes kis dögök. :) A nevük is tetszik, de nem keverednek össze? Írisz - "Bélisz"? Hasonlóan hangzik. :D De találó, az tény, tetszik. ^^
2010. okt. 10. 21:25
 28/36 anonim ***** válasza:

elég iszákos a gazdi xDD:D(bocs ha rosszat mondtam viccnk szántam:))

:D:D de ha mindenáron italról akk elnevezni legyen

APSZINT:D:D(legerősebb alkohol asszem:D) 96% vagy vmi iylesmi:)

2010. okt. 10. 21:36
 29/36 OliaTIRA ***** válasza:
Nagyon aranyosak:)
2010. okt. 10. 23:34
 30/36 A kérdező kommentje:

köszi! :-)

A Baileys-t, nem mi találtuk ki, így lett törzskönyvezve, de a gazdája, nem vitte el, és így került hozzánk, és a kislánynak meg valami hasonló nevet szerettem volna!

Tudják nagyon a nevüket! És az Íci, és Béló becenévre is nagyon figyelnek!

2010. okt. 11. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!