Mi legyen a lány spániel kutyusom neve? A fiúé Baileys, ő már 10 hónapos. De kapok mellé egy kislányt is, és nem tudom mi legyen a neve.
hát a "tenyésztő"(az ilyet szaporítónak hívjuk..) jó nagyot hazudott..
a kutyák még a saját kölykükkel/anyjukkal is párosodnak,attól még mert együtt nőnek fel nem lesznek olyanok,mint az embereknél a testvérek,ergó ugyanúgy fognak szaporodni..
ami azért jó,mert akkor a szuka kutya már az eslőt tüzelésnél be lesz fedezve..
gondolkodj az ivartalanításon!!
a tenyésztés nem a törzskönyves kutyákkal kezdődik,azokat is megfelelő helyről kell kiválasztani és rengeteget kell tanulni,ahhoz,hogy tenyésztő lehess(tenyésztői tanfolyam,szaporodásbiológia ismeretek ,a fajta állományának ismerete,elképzelés,hogy milyen típusú kutyákat szeretnél,tehát szakértelem st stb....)
Te egy idióta vagy!!!! Nem érted hogy nem akarok szaporítani se se semmi! De ha akarnám se lenne hozzá semmi közöd!!! (érdekes nőtt már fel együtt két kutyám és nem lett soha kiskutya a 10 év alatt- roppan érdekes, vagy csoda lenne???? )
nyugi! Gondoskodva lesz róla legalább 2éves koráig semmiképp se legyen kiskutya, a többi meg a természetre lesz bízva! Remélem megnyugodtál, mert még a végén aludni se bírsz majd egy új szaporító miatt akit beképzeltél magadba!!!!!
Ézdekesség képpen szeretnék belekogyogni, hogy nekünk volt egy mudi kev.szukánk (teljesen úgy nézett ki mint egy róka), és a fia aki puli kev. volt. Az anyja soha nem engedte, hogy befedezze a fia, és a végére teljesen bepörgött a kan. Szegény el kellett altatni, olyan súlyos volt neki.
Persze most 2 kanunk van, és egy ivartalanított lánycicánk. Sose szaporítanék, de akkor még kicsi voltam, nem szólhattam bele.
"a többi mega természetre lesz bízva..".na hát ez a szaporítás..
mi háziasítottuk a kutyát,aki a farkastól származik(ahol kizárólagcsak az alfa állatok párosodbak!!),tehát a mifelelősségünk megakadájozni,hogy szaporodjon,erre is való az ivartalanítás..
a kutyád kölykei közül nem egy fog kikötni szaporítóknál,erre mérget vehetsz,márpedig az már a te lelkeden szárad..
szegény kutyáid,sajnos nem az ő érdeküket nézed,hanem,hogy te szeretnél kiskutyázni..
csak jelzem, akik szaporítónak könyveltek el:
a lány már 3szor is tüzelt és nincs kiskutya!!! A kan szaglássza, néha megnyalja, de más semmi nm történik!!!! Nagy szaporító vagyok, ugye!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!