Dominika72 kérdése:
Tudnátok segiteni? Kiskutya tartásában? Az ugy jóneki? (többi lent)
Figyelt kérdés
szeretnék egy kutyust és én még suliba járok szóval ha 5 orát lenne egyedül az rossz neki?2012. máj. 10. 14:17
1/10 A kérdező kommentje:
Szoba kutya lenne
2012. máj. 10. 14:18
2/10 anonim válasza:
5 óra az teljesen normális:) Első héten próbáld úgy szervezni hogy az első mondjuk 5 napba fokozatosan szoktatod hozzá az egyedülléthez,így mikor már ott az éles helyzet nem viseli meg annyira :) Milyen kutyust szeretnél?
3/10 A kérdező kommentje:
Hát keverék kutyus lenne én szeretem a keverék kutyikat :)
De nevet nem tudok neki :( Fiucska lenne
2012. máj. 10. 14:33
4/10 anonim válasza:
Simán kibírja. De vagy ne kölyköt vegyél, vagy pedig a nyári szünetben hozd el, mert egy kölyköt még óránként le kell vinni.
5/10 A kérdező kommentje:
De szerintem a nagyszüleim segitenének ebben a dologban:)
2012. máj. 10. 14:44
6/10 anonim válasza:
haht ha el mész 5 óra hosza alatt ha kicsi ösze pisil kakil mindent :D szoktatni kell .. haht név pedig sok jó van : Hektor,Herceg,Gyémánt de még sokat tudnák sorolni-.. :)
7/10 A kérdező kommentje:
köszi :)) A válaszokat :D neveket tudnáto még nekem mondani?
2012. máj. 10. 14:47
8/10 anonim válasza:
harmadik vagyok : Bajnok,Baltazár,Bandita,Bátor,Bitang,Bütyük,
Casanova,Csibész,Daisy(Dézi),Fáraó,Franci..
9/10 A kérdező kommentje:
köszi
2012. máj. 10. 17:27
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy még az a baj hogyha egyedül hagyom ugy üvölt mint a fábaszorult féreg... Az utca végén hallani...Még azt hiszik hogy kinzom :( Errül sehogy nemtudom leszoktatni :/
2012. júl. 27. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!