Kutyusaitok hogy viselik a felmelegedő időjárást?
Az enyémnél volt egy nap mikor reggel visszautasította az ételét és vizet sem ivott. (labrador szuka)
De délutánra minden rendbe jött, elsőnek megitattam tenyérből és hagytam utána had igyon a vödörből.
Ha nem vagy otthon ajánlom a vödröt, hogy tegyél bele vizet és tedd az árnyékba, lehet, hogy csak szomjas.
(Ha tudsz válaszolni arra meddig tüzelnak a kutyák megköszönném, mert kezdek aggódni, az enyém egy és fél hete tüzel)
Ha segítettem nagyon szívesen xD
Kérdező: többet isznak és alszanak mint szoktak, mást nem látok rajtuk, a kedvük ugyan olyan jó :)
Elsőnek : akár 20 napig is tüzelhet egy szuka, de ez kutyafüggő, általában 15-18 nap szokott lenni, én így tudom..
Köszönöm 2.
Ez az első kutyustom, de eddig vigyáztam a szomszédom kutyáira 2 évig.
Az enyémnél nem tudna olyan meleg lenni, hogy amiatt ne egyen :D
De egyébként nagyon nehezen viseli. Így a sétáink menete kicsit változik, reggel 5-től 6-ig vagyunk lent, és este 9-10-ig. A kettő között pedig 2 rövid, pár perces séta van csak. És ilyenkor napközben nem a pokrócán, hanem az előszoba hideg kövén hűsöl.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!