Miért nem szedik fel az emberek a kutyájuk után az ürüléket séta közben?
Azért nem mindegy, hogy a betonra, járdára vagy a fűre csinál a kutya... Egyszer, mikor még jártam fogszabályzásra általános iskolás koromban, a belvárosban a Mária utcába jártam a klinikára, és a járdán volt egy adag kutyaürülék, amit nem vettem észre, és beleléptem, a fogorvosom meg szagolhatta... (jó, tegyük hozzá, hogy ő megérdemelte, mert ugyanúgy lexarta a fogsorom normális kezelését, mint az a kutyatulajdonos, hogy a járdára csinált az ebe, de mégiscsak az én cipőm talpából kellett kikaparni)
Nekem nincs kutyám, de ha lenne, akkor odafigyelnék, hogy ne a járdára csináljon, ha mégis oda csinálna, akkor felszedném és elsétálnék egy kukáig.
Amúgy 10 emeletes panelban lakom, és ma arra jöttem haza, hogy a földszinten erős pisiszag van, az ajtónk kóddal nyílik, akárki tehát nem jut be, a lakók csak vissza tudják tartani, úgyhogy valószínűleg az egyik kutyásnak a kutyája pisilt oda valahova, legszívesebben felnyalatnám vele... Ha esetleg valaki magára ismer, akkor egy felmosó vödörrel felszerelkezve eltakaríthatna a kutyája után.
a trükk az,hogy mielőtt elviszed sétálni, mindíg ugyanoda vidd el előtte wc-re , olyan helyre,ami közel van a lakáshoz,és van kuka is a közelben !
minden séta előtt !
így sokkal kisebb az esély arra,hogy egy váratlan helyen ,potty .
persze ,ha stresszel és ideges, akkor bármikor-bárhova odapiszkít .
azért is vagy a gazdája,hogy eltakaritsd.
fel kell szedni,és egyszer talán 2365-ben már mindenki felszedi :)
""jajjj de nagy kaland hogyha nem szedik fel istenem!!! ha a pulyátokat pisiltetitek vagy sz@ratjátok a játszótéren vagy az utcán az nem baj??"""--erre válaszolva.
Biztos kutyatartó írta, mert kisgyerekes anyukát én még nem láttam, hogy a járdára, járda mellé szaratja gyerekét. Szerintem az elég ritka ha egy gyerek az utcán kakál. És merem állítani, hogy anyuka beviszi egy bokorba, és szinte biztos hogy kidobja a
kakit a szemétbe. Amúgy a gyerek ha pisil, odaáll egy fához, nem pedig a virágra vagy akárhová csinál. Sajnos a kutyatartók tényleg fanatikusak, őket nem lehet meggyőzni, szerintük tök normális ha csinál egyet a kutya, ahogy kilép a lépcsőházból. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!