Hogyan tudnám rászokatni a kutyámat az alom tálcára?
Van egy mopszom, aki már 5 éves körül lehet. Alig több mint 1 hónapja került hozzám és a házban él velünk. A baj annyi,hogy anyum is kapott munkát, tesók suliban én melózom és egész nap egyedül lesz otthon.
A hétvégén vettem neki alom tálcát, de egyszerűen nem akarja ott végezni a dolgát. Inkább az ágyra pisil meg a szőnyegre kakil...
Segítsetek!
lehet venni ilyen helyreszoktató sprayt,én azzal megpróbálnám befújni az alomtálcát.
pár száz forintért lehet venni a kisállat boltban.
Kertesben lakunk, de nem merem kinn hagyni, mert ellopnák.
Én reggelente 6:40 körül kiviszem (én megyek el otthonról legkésőbb), de sokszor előfordul,hogy nem kell pisilnie, csak majd később. Egyébként szobatiszta, csak félek,hogy mi lesz, ha mert tegnap is bepisilt
pont ezért mondtam hogy vidd ki ne csak a kertbe. Ott neki nincsenek ingerek,semmi újdonság,kint meg annyi féle szag hogy sokszor fog pisilni/jelölni is hidd el :)
Vagy azt nem tudjátok megoldani hogy ne tudják ellopni? mekkora kerítésről van szó?
Nagy kerítésről van szó, de loptak már el így nem faj kutyámat is.. Őt meg végkép nem szeretném kitenni a veszélynek. Akkor szerintem az lesz, hogy reggelente sétálgatok vele és hátha!
Köszi mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!