Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemények/tapasztalatok a...

Vélemények/tapasztalatok a beagleről?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 20:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Akkor az én 3beaglém miért normális és fogad szót az első perctől kezdve?És az állítólagos szuperokos borderem miért nem?(nem arról van szó hogy őt nem szeretem,csak most a beagléket védem)
2009. jún. 25. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

nem veszekedésből írtam...

tapasztalat, ettől függetlenül imádom őket, és gondolom nagyon fiatal korban kezdted el a nevelést, és ezért, de akárki mást kérdezel meg, azt fogja mondani, önfejű, makacs kutya aki megy a maga feje után, szakkönyvekben is ez van

2009. jún. 26. 20:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Okés.A könyvekben tényleg ezt írja,szóval igazad van.
2009. jún. 26. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem van imádom és nagyon okos de a kerítést csináld meg ha azt veszel mert neki az nem akadály de könnyen tanítható és agillityzni is tud és hűséges és kedves ,gyerekbarát
2010. febr. 16. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is van beagle, most lesz 2 éves. Sok mindent megtanult rövid idő alatt. Magától rászokott a szobatisztaságra. Néha panelben tartjuk és ha nyitva hagyjuk neki a wc ajtót akkor oda pisil de ha nem akkor is kint az előszobában a kőre. Erre szinte nem is tanítottuk. Csak 2x pisilt be és elmondtuk neki párszor h nem, nem..és megértette. Egyébként sok a mozgásigénye de nálunk 3 napig is kibirja panelben napi 2 rövidebb sétával. Otthon (papámnál) pedig be van zárva és napi max fél órát van kint mert akármilyen magas kerítésen is kiszökött eddig.
2010. márc. 30. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:

aki ilyet mond akkor ott a tanítással van baja. azt se mondanám hogy első kutyának nem való mert nekem pl az.

a mozgásigény sem igaz az én kutyámál legalább is nem. sokszor felhozzuk a panelbe akár éjszakára is és hihetetlen nyugodt sőt a szőnyegre sem pisil max az előtérbe de ha pisilnie kell akkor nyugtalan és ha kb fél órán belül nem visszük le pisilni csak akkor pisil fent a lakásban. emellett eljátszadozik magának 1 plüss játékkal vagy pedig alszik.

sőt ha hívom is mindig vissza jön hozzám.

de ez csak az én tapasztalatom.

szerintem minden fajtának megvannak az általánosnak vélt jellemzők de minden csak nevelés kérdése.

2010. júl. 29. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!