Vélemények/tapasztalatok a beagleről?
nem veszekedésből írtam...
tapasztalat, ettől függetlenül imádom őket, és gondolom nagyon fiatal korban kezdted el a nevelést, és ezért, de akárki mást kérdezel meg, azt fogja mondani, önfejű, makacs kutya aki megy a maga feje után, szakkönyvekben is ez van
aki ilyet mond akkor ott a tanítással van baja. azt se mondanám hogy első kutyának nem való mert nekem pl az.
a mozgásigény sem igaz az én kutyámál legalább is nem. sokszor felhozzuk a panelbe akár éjszakára is és hihetetlen nyugodt sőt a szőnyegre sem pisil max az előtérbe de ha pisilnie kell akkor nyugtalan és ha kb fél órán belül nem visszük le pisilni csak akkor pisil fent a lakásban. emellett eljátszadozik magának 1 plüss játékkal vagy pedig alszik.
sőt ha hívom is mindig vissza jön hozzám.
de ez csak az én tapasztalatom.
szerintem minden fajtának megvannak az általánosnak vélt jellemzők de minden csak nevelés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!