Vélemények/tapasztalatok a beagleről?
Imádnivaló, tündéri, szeretetreméltó, okos, néha túlságosan is...:)
Ezek mellet viszont Kegyetlen mozgásigénye van, türelem és kemény kéz(ez alatt nem a verést értem) kell hozzá, mert hajlamos önfejűsködésre és szökdösésre, és semmi képpen nem szabad elkényeztetni, mert hisztis lesz.
Ettől függetlenül egyáltalán nem bántam meg, hogy a beaglet választottam, mert mindig felvidít és egy igazi társ...:)
Első kutyának nem ajánlom!
"A beagle intelligens, jó idegzetű eb, melyet végtelen türelem és a gyerekek rigolyái iránti megértés jellemez. Legendásan szelíd fajta.Igazi családi kutya,házikedvencnek való."
És ezt nem csak úgy magamtól találtam ki.
Nem akarok beaglet venni,mert már van három beaglem és egy border collim.És a szerinted buta,hülye beagle sokkal okosabb mint a borderem.(és ugyanúgy van tanítva)Ezt a kérdést azért tettem fel,hogy másnak mi a véleménye.Bár én még nem vagyok kutyakiképző,de már azt tanulom,de így sztem sokkal több fogalmam van a kutyákról mint neked.Szóval ennyi.Hoppá,most nagyot koppantál,mi?
És nagyon szépen megkérek minden beagle gazdit,hogy írjanak.Mivel akinek beagleja van,tudja,hogy milyen kis tündérek.
az első vagyok
sajnos igazat kell adnom az utolsó hozzászólónak, a beagle nagyon nehezen tanítható, önfejű, makacs, nagyon kedves kutyus, de ha nincs megnevelve ő az úr a háznál és nagyon is hajlamos a szökdösésre mert vérbeli vadászkutya, életemben eddig egyetlen egy olyan beagle-t láttam amelyik hallgatott a gazdájára, de ezektől függetlenül szerintem simán lehet házikedvenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!