Papillon kölyök kutyát szeretnék 10. 000 ft. Alatt ha van valami légyszíves irjatok!?
Bár a fajta tiszta kutyák nem olcsók, de ami nagyon olcsó az mindig a fejétől bűzlik.
Gondolj bele, ha nézegetsz akármilyen oldalt, cicás-kutyás.
Whyskas macska: 60.000ft-tól fölfelé... ami alatta az szaporító. Esetleg németjuhász kutya: 70.000ft
Miért lenne ilyen drága szerinted? hát nem azért, hogy meggazdagodjanak, hanem mert garanciát vállalnak a kitűnő minőségért. S hogy nem egy dalmatát kapsz helyette....
Amely szaporító ennél olcsóbban adja, ott a kutyák már betegek, beltenyészesek illetve nem biztos, hogy oltva és egészségesen kapod meg őket. Illetve nem jár hozzájuk törzskönyv.
én meg egy Audi a4-es akarok lehetőleg ingyen és teljesen újonnan. :-)
Na de a viccet félretéve. Ennyi pénzért nem fogsz ilyen kutyát kapni. Nem túl gyakori fajta. Épp ezért érdemes jó helyről, törzskönyvezettet venni, hogy aztán ne a gyógykezelésére kelljen költened.
Szóval szerintem jól nézd meg milyen helyről veszel ilyen fajta kutyát.
Esetleg lépj kapcsolatban néhány tenyésztővel, mond el mit szeretnél, ismerd meg a fajtát és ha esetleg születik az alomban egy egészséges, de tenyésztésre nem alkalmas egyed, akkor azt megkaphatod olcsóbban.
Az előttem írónak: igen az!
Nem hiszem hogy bárhol is találnál, nagyon ritka fajták és nem sokan tenyésztik őket, főleg magyarországon nem, de szerintem a menhelyeken és fajtamentőknél keresgélhetsz, bár nem hiszem hogy lesz, de megéri szétnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!