Lépcsőzhet-e egy kölyökkutya?
Figyelt kérdés
(Kevesebb mint 6 hónapos)2012. máj. 4. 20:47
1/10 anonim válasza:
Háát...igazából nem lenne szabad mert sérvet kap.De azért úgy hogy fogod a popsiát már tanítgathatod.Én is tanítottam és hála égnek semmi baja nem lett :)
2/10 anonim válasza:
Nem tesz neki jót. Mennyit kellene lépcsőznie? Mert azért pár foktól nem lesz baja.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából kb. 35 lépcsőfok.. de megmássza, és el se fárad tőle.
2012. máj. 4. 21:06
4/10 anonim válasza:
Nem túl jó nekik, főleg, ha olyan fajta, mint pl. a tacskó. Tehát rövidebbek a lábai, mint a testhossza. Ha nem túl megterhelő, inkább vidd kézben.
Gerincproblémák adódhatnak belőle, a sérvnek ehhez semmi köze.
5/10 anonim válasza:
Nem ajánlott neki, de ha nem megoldható, hogy elkerülje (pl túl súlyos, hogy kézben legyen levíve) akkor úgyis lépcsőznie kell. De amíg megoldható én cipelgetném, nem túl egészséges neki.
6/10 anonim válasza:
Az enyhe kifejezés, hogy nem túl egészséges neki. Felnőtt kutyának nem túl egészséges, egy kölyök fejlődésben lévő csontozatát és ízületeit nem szabad kitenni ilyen terhelésnek.
7/10 anonim válasza:
Sokat nem jó lépcsőztetni. Szóval persze, tanulja meg, fel-le mászkálhat egy kicsit viccből, de napi három-négyszer fel-le sétálgatni több emeletet picit soknak tűnik.
8/10 A kérdező kommentje:
Oké.
Amúgy arányos a testfelépítése, nem mint a tacsónak.
2012. máj. 5. 07:30
9/10 A kérdező kommentje:
Most így utólag kommentelem, mert már több mint fél év eltelt, és a kutya makk egészséges, pedig naponta min. 3x fel-le ment 35 lépcsőfokot..
2012. nov. 3. 17:59
10/10 anonim válasza:
Majd akkor szólj, ha meg is örgedett így. Fél év semmi, ahhoz nagyon durván rosszul kéne terhelned, hogy ennyi idő alatt bármi is kijöjjön rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!