Szerencsém van vele, vagy ilyenek a kutyák?
majd 8-9 hónapos korára megváltozik :D
nekünk is ilyen korban nagyon jól viselkedett a havanese kutyusunk ,nem szedett szét semmit, amikor elvolt engedve első szóra vissza jött , bár játékból harapgált de rá szóltunk és abba hagyta ,akkor mi is azt hittük ,hogy milyen egy angyal kutyus.
Most 10 hónapos és egy hónapja rágja a cipőket(bár már azóta elrakjuk őket) a földet kikaparja a cserépből és a vissza hívás is gondot okoz néha..
rendesen le van mozgatva ,játszunk vele nagyon sokat ,csomó játéka van meg rágó csontja..
itt is feltettem a kérdést ,hogy mi történhetett az eddig jó kiskutyánkból azt mondák kamaszodik és kinövi ,már jobb a helyzet egy kicsivel..
szóval készülj fel!!
mi is nagyon jól neveltük ,nem volt soha el kényeszttetve ,meg nem ő az első kutyánk :)
Első vagyok
hát igen, mi amikor elhoztuk akkor nagyon nyugodt kiskutya volt ,azt hittük nem lesz annyira aktív,de pár nap alatt megváltozott :-) aztán jól viselkedet, de most,hogy kamasz korban van ,egy kicsit nehezebb vele,szigorúbbak vagyunk ahogy sokan tanácsolták..
jó kutyázást!! :-)
Mi levágtuk és most is levágjuk,azt nem tudom zavarja-e, de ha le van ott vágva a szőr akkor cukibb és kilát..de ahogy gondoljátok,én levágnám...
ha nem gond küldesz róla képet?? Akkor én is küldök :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!