Melyik fajtát válassza egy 17éves lány, aki gazdirajongó, hűséges, védelmező kutyára vágyik?
Bármilyen méretű fajtájú jöhet,hely van,idő van...
Tapasztalatok is jöhetnek. Csak ilyen 100kilos kutyákat ne irjatok,mert én még a fele se vagyok:D
Utolsó vagyok, hogy a bullmasztiff tetszik-
e, egy kérdés akart lenni. :)
Én is majdnem boxert vettem, de végül munkavonalas nj-m lett.
A husky nem jó házőrzésre és elég makacs. Én is csak 18 vagyok, nekem azom van és meglehet nevelni, meg kötődik is csak foglalkozni kell vele,türelmesnek lenni és nagyon szeretni, mert nem szeret egyedül lenni.:D Az, hogy szökős, hát ha ki van téve az udvarra és nem viszik el sétálni, meg nem tanitják semmire biztos az. Oké, fontos neki a mozgás, meg elég kiváncsi természet, de érdekes én megtudtam neki tanitani, hogy nyitott kapunál sem szökjön el.
Most lehet azt mondani, hogy épp egy jó egyedet fogtam ki, meg ő szuka, állitólag a szukák nem szöknek annyira, mert ők nem érzik a nőstények szagát, de volt itt nálam egy kan is már és az sem ment sehova, pedig a keritést én átugrom ha akarom, nem, hogy ők.
De lehet, hogy csak én vagyok hülye, hogy nem hiszek ebben a szökős mizériában.xD
szia!
Ha pörgős is legyen, akkor mudi! Ő gazdirajongó, hűséges, védelmező :)). Az enyémnek olyan őrző védő ösztöne van, hogy megirigyelhetné néhány német juhász! Imád engem, rendkívül okos, hamar tanul. Nem akkora nagy, hogy ne lehessen vele bírni.
De rengeteget kell mozgatni. Tényleg rengeteget!
tegnap 16:18
Az enyém kicsit makacs, de alapjában véve engedelmes.
Tenyésztő ismerősöm is van és neki se szökik egy kutyája sem, pedig neki van 7-8.. Érdekes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!