Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Itthon tudom agility-ztetni a...

Itthon tudom agility-ztetni a kutyámat?

Figyelt kérdés
Itthon is lehet?? vagy csak kutyaiskolákba stb...??:)
2009. jún. 24. 13:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
jah és tatabányán lakom:D vmelyik őtök kérdezte:)
2009. jún. 24. 18:48
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ha Tatabányán laksz, egyszer menj ki az ottani kutyasuliba. Vagy, gyere el a Tataiba, hozzánk, mert én is odajárok a kutyámmal, és nagyon jó :)

Egyszer érdemes kimenni, hogy megnézd, hogy is megy ez. Van akadályunk, aranyokleveles kiképzőnk, és rengeteg kutyánk :)

Azért nem ajánlom a tatabányait, mert a tataiak körében nincs túl jó híre, nagyon sokan vannak, akik tatabányáról jöttek át hozzánk, és azt mondják, ez erezszer jobb, és a két suli között állandó a rivalizálás. Bár azt el kell ismernem, jobb felszerelésük van, de sokkal rosszabb módszereik. Ők erőszakkal tanítják a kutyát, mi rávezetéssel.

Ha gondolod, hogy eljössz, itt az oldala: [link]

Írhatsz privát e-mailt is, ha valami nem világos. Nekem egy labrador keverékem van, most volt két éves májusban, négy hónapos kora óra járunk, és idén áprilisban letettük a BH vizsgát. Ajánlom, gyere ki, és beszéld meg ezt az egész agility-s dolgot a kiképzővel, segíteni fog. Még ki is próbálhatod magad, akadályunk van.

Sok sikert, ha úgy döntesz, várunk szeretettel!

2009. júl. 1. 09:55
 13/13 anonim válasza:

hát ez felettébb undorító és visszataszító volt ne haragudj kedves előző.

Jártál már hozzánk, de őszintén? Kíváncsi lennék milyen erőszakos módszert vélsz majd felfedezni?!

Kíváncsi leszek rá. Kutyáink akik tőlünk kikerülnek, mind életerős vidám kutyák, az enyém 8 éves kora ellenére agilityben és dog dancingben kíváló teljesítményt nyújt mindenféle erőszak nélkül. Váltig állíthatom, hiszen referenciám is biztos vagyok benne több van mint a nem is hivatalos, hobbycska iskolának....

Mellesleg "agility" képző révén, kijelenthetem semmiféle erőszak nem létezik nálunk, tükör módszert alkalmazunk a kutyáknál... mi legalább ismerjük a klikker és nem szöges nyakörv fogalmát....

2011. ápr. 13. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!