Itthon tudom agility-ztetni a kutyámat?
Mit értesz az alatt, hogy "panelban laksz" - a parkban szeretnél vele vagy a lakásban?
Egyébiránt lehet, de túl sokat ne várjál az otthoni hopszizgatástól - a tapasztalat az h szakszerű segítség nélkül hamar sikerélmény nélkül maradsz és a kutyát is elkedvetleníted. Az agilitynek nem az a lényege, hogy a kutya át tudja ugrani az akadályt - hanem 1. hogyan ugorja meg és 2. közben a gazdi hogyan hova tud helyezkedni, hogy a következő akadályra való rávezetésnél segítse a kutyát. Én azt mondom, hogy mindenképp keress fel egy kutyaiskolát, ha agilityzni szeretnél. Ha megmondod hol laksz még ajánlani is tudok egy párat.
Ráadásul az akadályok tárolása, mozgatása nem egyszerű, arról nem is beszélve h nem kétfillér egy akadálysor.
(és pont fordítva van mint ahogy az első válaszoló írta: akik versenyszerűen, magasabb szinten űzik ezt a sportot mind edzővel, kutyaiskolában kezdte, majd mikor már kialakult a saját stílusuk, túlnőttek az edzőjükön, akkor egyedül folytatták)
hát panelban nem tudom hogyan akarnád :S
egyébként egy hozzáértő edző segítsége nélkül lehet hogy nem fog menni....és még ha meg is tanulja az adott feladatokat lehet hogy idegen környezetben nem fog neki menni, a zavaró körülmények miatt...a suliban viszont azt is szokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!