Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi a teendő egy nagyon rossz...

Mi a teendő egy nagyon rossz kutyával?

Figyelt kérdés

Két hónapja mentettünk meg menhelyről egy kölyök kutyust.

4 hónapos kan kutya volt akkor ,most már fél éves. Keverék.

Az első két hónapban normális volt , de most ,hogy fél éves lett olyan ,mint egy idióta kamasz fiú !

Ha nem vagyunk otthon , letépi a függönyt , az ajtót össze karmolássza , mindent megrág , a terítőt leszedi az asztalról , a fa bútorokat megrágja , a számára elő hagyott játékokat pedig atomjaira szét szedi. Első kutyus , és nem tudtuk ,hogy így fog viselkedni! Mázli a neve , de egy eszméletlen rossz kutyus ! A két hónap alatt 4 kutya iskolából tessékeltek ki minket a szörnyű magaviseletért. Most 12 kg, nem lesz kiskutya az biztos!

Amikor a póráz nélküli gyakorlatokat csináltuk , akkor oda rohant a kutyákhoz és ugatott, meg játszani akart mindenkivel ! Nem tud komoly lenni! Mindig játszana, állandóan! Vonít és szétrombol mindent ! Mellesleg nagyon kanos , de nemsokára ivartalanítani fogjuk. Miért viselkedik fél évesen kamasz fiúként pedig csak egy KUTYA?

2012. máj. 6. 17:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Igen ? Akkor a kerti növényeket is szétszedné , és egyedül nincs el. Ha nincs mellette valaki akkor automatikusan vonyít , ugat , és megőrül.
2012. máj. 6. 17:50
 12/28 A kérdező kommentje:
Egyébként a kertben csak köröz a ház körül , 9-10 kört és be megy inni , aztán újra fut , utána meg alszik.
2012. máj. 6. 17:51
 13/28 anonim ***** válasza:

akkor nincs tippem...

amugy marha cuki feje van, nem tom milyen fajta lehet.de látszik a szemén hoyg csibész:)

2012. máj. 6. 17:53
 14/28 A kérdező kommentje:

azért köszi. remélem kinövi egyszer.

egyébként igen :) nagy franc !

2012. máj. 6. 18:18
 15/28 Catz ***** válasza:

Szerintem németjuhász, stafford lehet benne így hirtelen ránézésre.

Olyan meg nincs, hogy eltessékelnek egy kutyaiskolából... Nemhogy 4ből. Merre laktok?

Nálunk is ilyen volt a kiscsaj, amíg albérletben laktunk. Kajásdobozt, kukát, papucsot, táskát... szétrágott... Kertben lefejezte az összes virágot, ásott, lopott...

Kutyasuliba is járunk, de csak azért, hogy szokja, hogy kutyák között is kell csinálni, amit mondok. Agilityzünk, bikejöringezünk, túrázunk Kb 1 év alatt összeszoktunk, tudja, hogy otthon pihi van, mert ha megyünk, akkor kell az energiája.

Légy határozott, ha valamit már tud, akkor mindig követeld meg tőle, ha kiadod az utasítást.

Ha első kutya és gőzöd sincs a kutya testbeszédéről, viselkedéséről, mit miért hogyan csinál, akkor olvasgasd Jan Fennel könyveét, Cesar Millant nézzél tv-ben, olvasd el a Cerberos kutyaiskola honlapján az összes cikket.

Kitartást! Nemsokára lehet rendesen fárasztani, gumit huzatni, bicikliztetni... (1 évesen).

2012. máj. 6. 18:19
 16/28 A kérdező kommentje:

Cerberos kutya sulis tag vagyok. Semmit sem ért a egész.

Miért tessékeltek ki? Mert tűrhetetlen volt , sohasem lehetett leállítani és többször akarta megtámadni az "énmajdmegfegyelmezem" idomárt. Amikor az idomár rá ütött a nózijára , onnantól kezdve gyűlöli azt a nőt. Nem tudom mit csináljak. Most éppen egy üveg kupakját ugatja. :) Azért szeretem .. :)

2012. máj. 6. 18:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Elismerésem! Mázlinak mázlija van veletek!:)Ha tényleg ennyit mozgatjátok, jártok vele, kutyaiskola is letett róla és van hozzá türelmetek még, az dicséretre méltó dolog!!!
2012. máj. 6. 20:53
 18/28 A kérdező kommentje:
Utolsó : Hát igen. :) Attól függetlenül, hogy rossz kutya nagyon aranyos is tud lenni.
2012. máj. 6. 20:56
 19/28 Catz ***** válasza:

Azért az röhej, hogy a Cerberosból eltessékeltek XD Hiszen az a szlogenjük, hogy "Elküldtek más suliból, nevelhetetlen, akkor gyertek hozzánk" vagy valami hasonló XD

Mondjuk jó párost alkotnának az enyémmel, megtestesült gonoszságok :D

2012. máj. 6. 21:53
 20/28 Moira-88 ***** válasza:
Nézd meg a Marley meg Én című vígjátékot, ott láttam ilyen rossz kutyák, de a végére mégis jó lesz:) Másik tanácsom: van ilyen speciális kutya-tábor, ami ugyan drága, de több kutya-imádó ismerősöm van nagyon jó véleménnyel róla. Nézz utána az interneten. Az én kutyám is rosszalkodik, de ennyire sosem mert, tudja, hogy üvölteni fogok, azt pedig utálja.
2012. máj. 6. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!