Az örző-védő tényleg életképtelen bohóckodás?
Sokan mondják, hogy semmire sem jó...stb.
Tényleg?
És miért?
Kérlekszépen rendes választ szeretnék.Kőszi:)
Aki azt mondja hogy semmi re nem való az idióta.
Nagyon is hasznos őrző-védő az erre képes fajtáknál.
Megtanulják hogy csak akkor harapják meg ha megmozdul,és engedelmesebbek is lesznek sokkal.
láttam már őrző-védőzés címén sok életképtelen bohóckodást, de egy jó segéddel egyáltalán nem az!
a dologban ott a csavar, hogy meg kell találni a jó segédet... igazán jó sajnos kevés van.
Köszi :D
Nekem staffordshire és pitbull keverékem van.És nagyon "munkás" kutya imád dolgozni:)
Nem?De 2 kutyás könyvemben is az van, hogy ÖV-s kutyák.Sok videót is láttam már.
De lehet belőle az?:)
onnan, hogy nem csak bohóckodik... :P
nagyon hosszú ez a dolog, és ha nem értesz hozzá, akkor igazából el sem tudom magyarázni. annyit tehetsz, hogy felkeresel több embert is, elbeszélgetsz velük, esetleg tesztek egy-egy próbát a kutyával, aztán akiben a leginkább megbízol, azzal folytatjátok.
egyébként a staff és a pit bull is határozottan alkalmasak örző-védő munkára, lévén kifejezetten zsákmányos, kemény szájú kutyák.
Viadalokra tenyésztették ki, azokban az országokban, ahol nincs betiltva, őrző-védőnek is használják.
Szoval meg lehet neki tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!