Tényleg vannak ilyen életképtelen fajták vagy nem igaz amit mondtak?
Hogy a sharpeinek fel kell vágni a szemét születéskor,a csivava meg nem tudja magától világrahozni a kölykét(mert,hogy a méretéből kifolyólag csak egyet ellik),
a franci bulldogról is mondtak valam hasonlót a tv-ben.
Ezek a fajták ilyen ilynek ?
Ennyire életképtelenk vagy a kutyásműsorban valamit nagyon rosszul mondtak. --Animalplanat-101 nagykutya-
sharpeinek nem felvágni kell, hanem a nagyon bőrösöknél felvarrni, mert rálóg a szemhéj nagyon a szemre.
Sajnos sok fajta manapság képtelen magától szaporodni, szülni. Mindez az emberek hibája, akik ilyenné tették ezeket a fajtákat.
Shar Peieknél azt hiszem csak akkor szoktak a szemükhöz hozzányúlni, ha túl laza, sok a bőre. Ez nem minden egyednél jellemző.
Mivel a csivava kistestű, így nehezebben szül. Arról nem tudok nyilatkozni, átlagosan hány kölyök születik, de szerintem nem mindig csak egy. A francia bulldog is sokszor szül császárral, hasonló okok miatt.
Lehet,hogy én vagyok szívtelen vagy konzervatív vagy nem tudom minek mondják,de ilyen fajtákat nem tartanék.
Csak életképeset.
Szerintem egy kuty tudja magától világrahozni a kölykeit !
Egészséges,természtes fajtát.
A műsorban is elhangzott,hogy hamarosna vagy a jövőben a az lesz a szép ami eddig csúnya volt.
Hozzá kell tenni,hogy még hódít az újdonság varázsa meg divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!