Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mesélnétek a kutyátokról?

Mesélnétek a kutyátokról?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek milyen kutyája van,mennyi idős,esetleg képet is mutathatnátok róla.Nagyon szívesen olvasok vicces kis történeteket is,hogy mik történnek veletek :)
2012. máj. 5. 18:19
1 2 3
 21/26 VBeata81 ***** válasza:
100%

Nekem is havanesem van, Jamie most lesz 2 éves 19-én. Igazi kis mimózatermészet, simulékony, de azért rosszalkodni is tud. Imád zoknit lopni, nem tesz kárt benne, csak begyűjti, és büszke magára. :)

Itt egy fotó róla:

[link]

2012. máj. 5. 19:50
 22/26 A kérdező kommentje:

16-os válaszoló!Nagyon szép kutyusod van,nagyon vicces volt olvasni,hogy ellopta a szomszéd néni hálóingjét :)

17-es válaszoló!A te amstaffod is nagyon szép,amúgy az én kutyámnak is olyan nyakörve van csak sárgába :)

18-as válaszoló!Biztos a te kutyusaid is nagyon aranyosak lehetnek.

20-as válaszoló!A te yorkidon és jót nevettem biztos nagyon kis cuki :)

21-es válaszoló!Jamie is egy nagyon aranyos havanese

2012. máj. 5. 20:28
 23/26 anonim ***** válasza:
5 éves mudi kan, csupa ellentmondás. Nagyon domináns és akaratos, de közben meg nagyon érzékeny, könnyű összetörni a lelkét. Fajtájához képest meglehetősen független, de azért fél szeme folyamatosan a gazdin van. Hihetetlenül értelmes, egész mondatokban lehet vele beszélgetni, de azt, hogy engedelmeskedjen is, ki kell érdemelni. Első kutyám, még gyerekként kaptam, nem volt vele könnyű dolgom, de mostanra nagyon engedelmes lett. Megérte küzdeni, mert hihetetlenül sokat tanultam a kutyanevelésről. Ő az: [link]
2012. máj. 5. 20:55
 24/26 A kérdező kommentje:
Utólsó!Neked is nagyon szép kutyád van,további sok sikert a neveléséhez! :)
2012. máj. 5. 21:14
 25/26 anonim válasza:
100%

Nekem egy nagyon cuki keverék kiskutyám van. Örökbe fogadtuk mert szegényt kidobták. Nagyon édes, viszont nagyon nagyon védelmező. Ha az utcán elmegy mellettünk valaki kb. öt méterre és tesz egy hirtelen mozdulatot vagy csak rám néz vagy a kutyára ő elkezd iszonyatosan ugatni. A simogatást sem tűri csak pár embertől a többitől nem. Egyébként egy kis kezesbárány bár imád játszani és néha durvul de olyankor egyszerűen le lehet állítani. Okos nagyon sok trükköt tud :D

Itt van róla egy videó:

http://www.youtube.com/watch?v=U-gxyIvwd2I&feature=plcp

2012. máj. 6. 12:45
 26/26 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos kiskutyád van neked is :)
2012. máj. 6. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!