Mesélnétek a kutyátokról?
Nekem is havanesem van, Jamie most lesz 2 éves 19-én. Igazi kis mimózatermészet, simulékony, de azért rosszalkodni is tud. Imád zoknit lopni, nem tesz kárt benne, csak begyűjti, és büszke magára. :)
Itt egy fotó róla:
16-os válaszoló!Nagyon szép kutyusod van,nagyon vicces volt olvasni,hogy ellopta a szomszéd néni hálóingjét :)
17-es válaszoló!A te amstaffod is nagyon szép,amúgy az én kutyámnak is olyan nyakörve van csak sárgába :)
18-as válaszoló!Biztos a te kutyusaid is nagyon aranyosak lehetnek.
20-as válaszoló!A te yorkidon és jót nevettem biztos nagyon kis cuki :)
21-es válaszoló!Jamie is egy nagyon aranyos havanese
Nekem egy nagyon cuki keverék kiskutyám van. Örökbe fogadtuk mert szegényt kidobták. Nagyon édes, viszont nagyon nagyon védelmező. Ha az utcán elmegy mellettünk valaki kb. öt méterre és tesz egy hirtelen mozdulatot vagy csak rám néz vagy a kutyára ő elkezd iszonyatosan ugatni. A simogatást sem tűri csak pár embertől a többitől nem. Egyébként egy kis kezesbárány bár imád játszani és néha durvul de olyankor egyszerűen le lehet állítani. Okos nagyon sok trükköt tud :D
Itt van róla egy videó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!