Yorkisok, mi a tapasztalatotok a kutyátokról?
Ha pici korukban nem lennének annyira aranyosak, senkinek sem kellene yorki.
Ha megnő, szerintem annyira rondácska szegény, ilyen erővel mindegy ha macskát tart az ember, mert nem sok kutyakinézete van, kb.mint egy mozgó hajkupac :/
Igen értelmes válaszokat kaptál... A yorkshire (mint minden terrier) nagyon okos, nagyon jól tanítható.
Nekem is yorkim van, kutyaiskolát végeztem vele, és remekül teljesített. Tavaly kíváncsiságból kipróbáltuk az agilityt, az első óra végére tökéletesen ment végig a pályán:)
Szobatisztasággal sem volt semmi gondunk, 5 hónapos kora után már nem voltak "balesetek".
Nem beteges (nagyon gyenge légcsőszűkülete van) és az evésnél nem válogat. Sétálni imád, ma is 2 és fél órát sétáltunk délután.
A szőre azért igényel némi odafigyelést, de ha naponta, kétnaponta rendesen ki van fésülve, akkor semmi gond nem lesz.
És semmi gond nincs vele, ha egyedül kell hagynunk pár órára. A szeparációs szorongás egy olyan dolog, ami 99%-ban a gazdin és a nevelésen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!