Kerti kutyások! Ti mennyit sétáltok naponta a kutyátokkal?
Én azért valahol egyetértek vele, igaz, hogy itt rengeteg a normális gazdi aki neveli a kutyát, de ha csak abból indulok ki amit évek óta tapasztalok, akkor biztonságosabb a póráz nekünk, mert ha nem lenne kötelező a neveletlen kutyások (főleg akik tojnak a kutyára) egyből anélkül sétáltatnának (így is van pár). Nekem sajnos most is figyelnem kell, hogy melyik háznál hagyták nyitva a kaput, hol lukas a kerítés vagy épp melyik gazda indul el csak úgy a kutyájával aki rá sem bagózik.
Az persze teljesen más hogy erdőn-mezőn elengedjük, vagy olyan kutyások közt akiknek a kutyáitól nem kell tartani. Azt én sem értem, hogy sok helyen miért nem lehet hivatalosan elengedni őket, meg hogy miért nincsenek normális méretű, kialakítású kutyafuttatók.
De az utcán való pórázas közlekedés nálunk az én és az én kutyám biztonságát (is) szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!