Kerti kutyások! Naponta mennyit vagytok kinn a kutyátokkal?
Hétvégente nagy kirándulások vannak, mi megyünk biciklivel, ők ügetnek vagy vágtáznak, gyakran megteszünk 20 km-t is, de az ilyen alkalmak kb. 6 órán át tartanak, mert megállunk pl. horgásztónál, kanálisnál, vadászháznál (igaz, suttyomban, de ott van wc, kinti csap, amiből itathatunk, és meglocsolhatjuk a kutyákat, full komfortos az egész és semmiben nem teszünk kárt :)), olykor fél vagy háromnegyed órát is elidőzünk, hogy játszanak, stb.
Hétköznap leredukálódik sétává, két fajtája van minden nap, egy gyalogos-szaglászós, lazább séta, ez kb. egy óra, és egy fürdőzős, szaladgálós, nekik ügetős, nekünk biciklis "séta", ami vagy egy, vagy két óra. Csak most megszívtuk a toklászokkal... :/
Ezen kívül most nyomkövetés-mániás lettem, meg néha tartok munkasétát, amikor az engedelmességi gyakorlatokat elevenítjük fel keresztül-kasul a falun, illetve káros szokásom következtében sűrűn vagyok kint, és van egy esti programom is, amikor ők a szemem és a fülem, és őrt állnak nekem, ez megint legalább egy óra. Ha ugatnak, kinézek, mert gyakran előfordul, hogy kiszökött kutya jár erre, és akkor kiengedem őket hozzá, nálunk ez a szoci egyik fő vonala.
Szóval viszonylag sokat vagyok kint. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!