Syba kérdése:
Mivel kéne lehűteni a Bichon Havanese kutyusomat nyáron?
Figyelt kérdés
Két éves Havanese kutyám van ,szuka. Közép hosszú most a szőre és nem szeretnénk levágatni. Kutya pancsoló maximum a mamánál lehetne , de ott is ha vizes lesz ,megy ki az udvarra és tiszta kosz lesz ott is. Az pedig fürdetéssel jár ami nem kis munka. Milyen hűsítő lehetne neki?2012. máj. 4. 14:43
1/5 VBeata81 válasza:
Vidd el kozmetikushoz, mondd, hogy ne vágjon a hosszából, hanem ritkítsa ki. Jót teszel vele. Ha pedig nagyon meleg van, vizezd be a hasát. Azért azt, mert ott hűtik magukat. Az én kutyám (szintén hava) tavaly a nyári hőségben csak úgy tudott elaludni este, hogy előtt jól lemostam a hasát. De ha nagy melegben sétáltok vagy kirándultok, nem fog ártani, ha bevizezed a fejét, és gyakran megitatod.
2/5 anonim válasza:
nekem pincsim van,panelba lakunk! nyáron ha nem tud aludni a melegtől mindig vizes törülközőt tekerek rá míg le nem hűti! Meg ami még bevált az a kifogyott testpermetes flakonba hideg vizet töltök,és azzal spriccelem magunkat is meg a blökit is :)
3/5 anonim válasza:
én vizzel fújom. a bőrére a szőre alá. lehet kapni boltokban olyant amivel a virágokat szokták fújni. csak én vizet rakok bele és a kutyát fújom
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 5. 19:09
5/5 anonim válasza:
Ne hideggel locsold mert megfázik,agyhártya gyulladés,tüdő gyuszi, akármi és abba bele is halhat!CSAK LANGYOS VAGY MELEG VIZZEL:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!