Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel kéne lehűteni a Bichon...

Syba kérdése:

Mivel kéne lehűteni a Bichon Havanese kutyusomat nyáron?

Figyelt kérdés
Két éves Havanese kutyám van ,szuka. Közép hosszú most a szőre és nem szeretnénk levágatni. Kutya pancsoló maximum a mamánál lehetne , de ott is ha vizes lesz ,megy ki az udvarra és tiszta kosz lesz ott is. Az pedig fürdetéssel jár ami nem kis munka. Milyen hűsítő lehetne neki?

2012. máj. 4. 14:43
 1/5 VBeata81 ***** válasza:
Vidd el kozmetikushoz, mondd, hogy ne vágjon a hosszából, hanem ritkítsa ki. Jót teszel vele. Ha pedig nagyon meleg van, vizezd be a hasát. Azért azt, mert ott hűtik magukat. Az én kutyám (szintén hava) tavaly a nyári hőségben csak úgy tudott elaludni este, hogy előtt jól lemostam a hasát. De ha nagy melegben sétáltok vagy kirándultok, nem fog ártani, ha bevizezed a fejét, és gyakran megitatod.
2012. máj. 4. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem pincsim van,panelba lakunk! nyáron ha nem tud aludni a melegtől mindig vizes törülközőt tekerek rá míg le nem hűti! Meg ami még bevált az a kifogyott testpermetes flakonba hideg vizet töltök,és azzal spriccelem magunkat is meg a blökit is :)
2012. máj. 4. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
én vizzel fújom. a bőrére a szőre alá. lehet kapni boltokban olyant amivel a virágokat szokták fújni. csak én vizet rakok bele és a kutyát fújom
2012. máj. 4. 16:37
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2012. máj. 5. 19:09
 5/5 anonim válasza:
Ne hideggel locsold mert megfázik,agyhártya gyulladés,tüdő gyuszi, akármi és abba bele is halhat!CSAK LANGYOS VAGY MELEG VIZZEL:)
2012. júl. 5. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!