Utazott/kirándult már valaki itt kutyával?
Mennyire megterhelo nekik a repules?foleg csomagterben.
hogy viseltek?
én sokat utazom repülővel és kutyákat is viszek, egy rendesen szocializált ketrechez szoktatott kutyát egyálatlán nem rázz meg a repülés. Sőt kölyköket is gyakran küldök/hozok külföldre/ről és általában szépen elvannak a raktérben majd nagyon örülnek ha kiveszi őket az ember de alpból egy jó idegrendszerű kölyköt se készít ki a dolog. Szerintem ez túl van misztifikálva... és ha egy kutya nincs rendesen nevelve, szocializálva, ketrechez szoktatva ott lehet gond de egyébként nem nagyon...
Ja ha átszállás is van a menetrendben nagyon figyelj! nekem volt már, hogy rossz gépre tették a kutyákat... köss biztosítást a kutyára az utazás alatt és mindent 3x kell ellenőrizni, egyes repülő társaságok nagyon linkek tudnak lenni
valahol azt olvastam a neten hogy felszallas elott,kell szolni a legikiseroknek h ne felejtsek el bekapcsolni a futest az utasterben.ez igaz?
2,5 ora az ut.ez kibirhato egy 6 honapos staffi lanykanak?
ill.milyen nagy box kell neki?
2,5 óra?? ez egy enyhe kocsi út.. semmi gondja nem lesz.. legutóbb 23 órát utaztam egy 3 hónapos kölyökkel repülőn ő a csomagtérben volt és semmi baja nem lett (jó ebben volt 2 átszállás )
Szólhatsz külön de általában nem felejtik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!