Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kempingben kutyával?

Kempingben kutyával?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, idén kutya kerül a házhoz, de mi minden évben elmegyünk 1 hetet kempingezni. Az igazi kérdés, hogyan tehető kellemessé a kempingezés? Jobb az, ha a sátor alvó helyében van a ketrec, vagy pedig az, ha az előtérben? Szóval kérnék tapasztalatokat, de ha kutya lesz, Csepregre (mindig oda megyünk) mindenféleképpen le szeretném vinni.
2012. máj. 2. 07:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogyan szoktatjátok. Ha mindig veletek van, a szobában alszik, akkor természetesen az alvó helyre tegyétek őt is, de ha kint van mindig az udvaron, saját házban, akkor tehetitek az előtérbe is őt.
2012. máj. 2. 07:38
 2/8 anonim ***** válasza:
majd az élet eldönti ezt :) meglátjátok hogy kényelmesebb nektek meg a kutyának. az is lehet, hogy annyira összeszoktok, olyan megbízható lesz, hogy ketrec sem kell, és simán csak közétek fekszik a sátorban... majd kiderül.
2012. máj. 2. 10:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi vittük már sátrazni a kutyánkat párszor. (Igaz az egy különleges helyzet, mert nem valódi kemping, de rengetegen vannak)

Az első évben a sátor bejáratánál betekertünk egy direkt erre a célra gyártott dugóhúzószerű fém bigyót és egy sima textil pórázt kötöttünk rá a másik végén a kutya (így Ő az előtérben volt egy összehajtott polifoam + takaró, de kitudott menni közvetlenül a sátor elé is) tőlünk pedig csak a szúnyogháló választotta el. Később már meg sem kötöttük, mert megtanulta a szabályokat (sátrakat lepisilni tilos, madzagok/ kötelek kikerülendők és nem túrjuk szét a szemeteseket, stb...)

De ha boxban alszik akkor inkább az előtérbe tegyétek, ott nincs útban és Ti sem zavarjátok Őt.

2012. máj. 2. 12:34
 4/8 A kérdező kommentje:
igazából huskynk lesz majd, így óvatosan kell a kikötéssel játszani, mert elég erősen húznak. Igazából szüleimmel együtt megyünk, ők ketten alszanak, én meg egyedül egy két személyes sátorban, és sok helyem szokott lenni, de igazából azért gondoltam, hogy be kéne vinni, mert hogy akkor könnyebben észre veszem, ha motoszkál (ugye jobban szeretném boxban tartani este, mint hogy kikössem, mert kitudja, mennyire lesz furfangos :))
2012. máj. 2. 15:38
 5/8 A kérdező kommentje:
(ugye ahogy olvastam, az a szerkezet nem tűnik olyan túl biztosnak egy ilyen erős kutyánál, bár hasonló szerkezettel kötik ki őket versenykor x.x)
2012. máj. 2. 16:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Hááát nem tudom milyen kutyához van méretezve: kb: 1cm vastag és kb: 30cm hosszú acél rúd dugóhúzó alakban tekerve és a felső vége háromszög alakra hajlított (akkora "lyuk" van rajta, hogy kényelmesen belefér a tenyerem). Mi eredetileg egy agresszív nj nagyságú kutyához vettük.

De a box is teljesen jó, csak Neked lesz kicsit kényelmetlenebb... (viszont biztonságban lesz a kutyád, bár nappalra azért ne nagyon hagyd benne, mert hőgutát kaphat.)

2012. máj. 2. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Mehetsz.
2012. máj. 2. 20:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Utolsó: Nem erre vagyok kíváncsi, hanem tippekre, ötletekre, hogy kényelmesebbé tehessem.

2012. máj. 10. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!