Van itt valaki akinek már idős kutyája van? Mit adtok neki enni?
15,5 éves a kutyám és már van hogy két foga között 0,5-1 cm-es hely van :( És eléggé el vannak már kopva a fogai.
Emellett imád enni, játszani mint egy kölyökkutya, de a táplálásán már szeretnénk változtatni. Még azt hiszi hogy fiatal, úgy hogy ritkán eszi meg a puhább kaját, viszont a húst és a csontot imádja. Tudtok ötleteket adni?
Az en keverek kutyam 10 eves,es azt ajanlottak,hogy olyan tapot vegyek neki,amiben kevesebb a feherje tartalom(idos kutyanak nem kell annyi feherje) vagy senior tapot
Amugy az en kutyam is olyan mint egy kolyok,rohangal es jatszik.Nagyon aranyos es nagyon szeretem!
én kutyám 10 éves, mivel neki érzékeny a gyomra így én a Brit Care Salmon tápot adom neki, megvagyok vele elégedve, 5 foga hátulról kivan húzva és a tápot is vígan megrágja, enyém is úgy viselkedik mint egy kölyök :)
adj neki senior tápot és meglátod ,hogy megbírja e rágni vagy sem ,de ha a csontot megrágja akkor a táp se lehet probléma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!