Kutyaharapás - 8 éves gyerek! Ha egy nagyobb testű kutya előzmény nélkül megharap egy kisgyereket/mentő, kórház stb meg volt/ mi a teendő hivatalosan a kutya eltávolítására? Elaltatására? Közös udvarba, de másé a kutya.
Kisgyerekként engem is arcon harapott egy kutya.
A legjobb barátom kutyája. Az is meg volt nevelve, de egy idegennek (vagyis nekem) nem engedte hogy belenyúljon a táljába.
Épp tápot evett, én meg a kezemből akartam etetni, ezért a tápot kivettem a táljából. Arcon harapott a kutya.
A kutya nem lett elaltatva, mert én voltam a hülye.
Durva a kép amit feltöltöttél a gyerekről. :/
Remélem találtok olyan megoldást ami mindenkinek jó.
Ha ez a kutya igazán bántani akarta volna a kisfiút, annak már nem lenne arca.
Mivel már egy kutyával is végzett, így tudja, h h kell csinálni.
Itt nagyon súlyos nevelési gondok vannak, új gazi kell neki, a kézben is tudja tartani.
Kérdező, attól h egy kutya teljesíti a parancsodat, még nem feltétlenül érzi at h főnök is vagy. A kettő teljesen más. Egy kutya képes bárkitől elfogadni parancsot, de más a vezérség. És nálatok ez nagyon nincs meg.
Ezek szerint a kutyasuli nem érte el a valós célját, miszerint TI tanuljatok belőle. Igazából a kutyasuli nem is kutyasuli, hanem emberképző, mert megtanítja az embert bánni a kutyával.
Alexandraval ertek eggyett.
a kutyat nem kell elaltatni,sot!!!!
de mindenkepp mennie kene a hazbol.en nem engednem hogy akar csak a kozelebe is kerulhessen,a keritesre gondolok.
talaljatok neki uj gazdat,esetleg menhely.
ez nem egy kis ijesztos harapas volt,ahogy latom a fiu arcat.nagyon sajnalom a tortenteket.
mindenkeppen mennie kene a kutyanak.olyan gazdara van szuksege aki tud vele banni,es meg az orvosi gyenge idegrendszeri kivizsgalast is jaasolnam,hisz ha baj van vele akkor arrol tudnia kell.
Nagyon durva az a kép a gyerekről.:O
Jobbulást neki, és remélem találtok megfelelő megoldást, ami mindenkinek megfelel.
én is szeretem a kutyákat,szakmámat is úgy választottam hogy velük tudjak foglalkozni,DE:
Nincs gyerekem még,de ha lenne is és megharapná a kutyám gondolkodás nélkül beadnám a menhelyre vagy új gazdit keresnék neki! Kutyám tényleg családtag,a mindenem nagyon szeretem de a gyerekem testi épségét tartanám szem elött bármi is történjen! Én ki se írtam volna a kérdést már alapból.. Nem nem korrigáltatnám,nem vinném ide-oda hogy tanítsák mert annyi idő alatt míg rendbejön a kutya lelkileg megtörténhet újabb támadás és nem kockáztatnám ezt soha hogy újra megtörténhet! Nagyon kutyabarát vagyok,de ez kiverné nálam a biztosítékot annyi szent és a kutyának mennie kéne!
annyit meg hozza teszek hogy a kutya nagyon szep a vislekedese ellenere,es BIZTOS hogy valaki befogadna aki tud is vele banni.es nincs gyerek.
Ne altassatok el a gazda helytelen nevelese vegett Kerlek!!!
hisz meg csak masfel eves,most kezd csak igazan felnoni.
akik azt javasoltak itt hogy ne adjak tovabb a kutyat,csak jarjanak vele kutyasuliba stb. olvassak el ezt!
AKINEK NINCS GYERMEKE NEM TUDJA MIT EL AT AZ ANYA ILYENKOR.
BELE KELL GONDOLNI ABBA IS HOGY A GYERMEK RETTEGJEN A SAJAT HAZABAN?NE MERJEN KIMENNI AZ UDVARRA?
FELJEN EGESZ ELETEBEN A KUTYAKTOL CSAK MERT EGY MEGTAMADTA?
szerintem ezen az oldalon mindenki szereti a kutyakat,csaladtagnak szamitanak,nalam is,de ilyen esetben mindenkepp a gyermekem tartanam szem elott.az o erdeket!!!!
a kutyanak pedig lehet talalni egy rendes gazdat,aki megneveli,megtanulja a hatarait,mit szabad,mit nem.....
KERDEZO:en a helyedben mar keresnek neki uj gazdat,persze tudom hogy nem a te kutyad,de ha a gazda nem eggyezik bele akkor mond meg hogy a hatosagot ertesited,egy logiku ember aki szereti a kutyajat inkabb bele menne egy uj gazdaba.
remelm jobban lesz a gyermenk es nem marad nala szorongas a kutyak fele.
Először is köszi mindenkinek.A jót is meg a rosszat is,a sírógörcs kerülget és higgyétek el hogy nagyon kutyabarátok vagyunk.
Most úgy néz ki hogy bele egyezett a gazdája hogy keressünk másik helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!