Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinövi majd?

Kinövi majd?

Figyelt kérdés
9 hetes Bichon Bolognese kiskutyám eléggé szeret harapni .

2012. máj. 2. 17:26
 1/6 klopusz ***** válasza:

Persze, hogy szeret. Olyan, mint egy kisgyerek, aki mindent a szájába vesz. Próbáld meg a harapásait kis orrbapöccintéssel "honorálni", abból rá fog jönni, hogy ez neked nem jó, de cserébe adjál neki mindenféle játékot, amit viszont kedvére rágcsálhat/haraphat.

Ne hagyd, hogy harapdáljon, elvégre Te vagy a falkavezér. Az anyja persze rögtön odakapna a nyakához, de ezt egy embertől nem várhatjuk el :-)

2012. máj. 2. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Ki, csak nem szabad neki hagyni, hogy csinálja.
 3/6 anonim ***** válasza:

persze nekemis ilyen kutyulim van.^^

vagyiis én ugy szoktattam le hogy bekentem azt a helyet amit szeret harapni ilyen kenőccsel /lehet kapni patikában/ aminek rossz az íze és ha harapdálta akkor egy idő után abbahagyta mert nem bírta az ízét..

és már nem is harapdál.:D

megmondanii hogy kinövi-e..persze csak nevelés kérdése.:D sok sikert.:DD

4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! : ))
2012. máj. 2. 17:48
 5/6 anonim ***** válasza:
A nyakörvén kívül semmit nem nő ki. Ne engedjétek harapni, és akkor le fog szokni róla.
2012. máj. 2. 20:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a többi kommentet, bocs, ha ismétlek valamit. Az én berni kölyköm is harapdált, rájöttünk, hogy azért, mert nő a foga. Rágni akar. Vegyél neki rágós játékot, vagy csak keress valamit, amit szeret, és ingyen van (bot, akármi, ami kemény), és akkor nem harap majd.
2012. jún. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!