Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ó-németjuhász szőrét nyáron...

Ó-németjuhász szőrét nyáron le lehet szedni? És ha igen, mivel tegyem?

Figyelt kérdés
Már 8 éves, de mindig nagyon megszenvedi a nyarat. Szinte mindenki azt mondja, hogy ne tegyem, ő így szép. Engem viszont nem érdekel hogy néz ki, ha rövid szőrrel jobban érzi magát.
2012. ápr. 30. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
nem érzi magát jobban a szőre hűti. Csak arra figyelj, hogy jól ki legyen fésülve
2012. ápr. 30. 10:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne tedd! A szőr szigetel, télen melegen tartja, nyáron pedig hűsíti. Ha szereti a vizet, akkor készíts neki árnyékos helyre egy pancsolót.
2012. ápr. 30. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Hagyd meg a szőrét. Hidd el, a rövidszőrű fajták jobban szenvednek a melegtől és a hidegtől is. A hosszú szőr úgy működik, mint a juhász subája. Télen fűt, nyáron hűt.
2012. ápr. 30. 11:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor hagyom. Szereti a vizet, hogy készítsek neki pancsolót? Amúgy az utcánk végén van a folyópart, oda nyáron naponta kétszer is elviszem, de az sem elég neki.
2012. ápr. 30. 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
én egy gyerek pancsolót tettem ki a kutyáimnak (kemény műanyagot, mert a felhújhatót megették)és arra is figyeltem, hogy mindíg legyen árnyékos hely az udvaron.Minden napszakban.
2012. ápr. 30. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha megfelelően kifésülöd, nem lesz jobban melege, mint lenyírtan.Vegyél furminátort. Azzal a kelleténél is jobban ki lehet szedni az aljszőrt. A pancsolási lehetőség minden kutyának nagyon megfelelő.
2012. ápr. 30. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!