Mi baja lehet a kutyámnak? :/
Tegnap este kiengedtem az 5 éves Németjuhász kutyámat a kennelből(kinti kutya), előre sétált, majd vissza a kennel elé, és lefeküdt. Akárhogy hívtuk, nem jött. Még kajára se, pedig nagyon szeret enni. Csak feküdt. Majd olyan 5-10-perc múlva újra kinéztem, már a teraszon feküdt a helyén. Szóltam neki, nem nézett rám. Dobtam ki neki kenyeret, felállt, megszagola, visszafeküdt. Ma reggel kimegyek, csak fekszik az udvaron, hol ide, hol oda vánszorog, sehol se jó neki, nem eszik, stb. Ha mondom a nevét, akkor csóválni szokta a farkát, de ha most mondom, meg se mozdul, csak néz. Tápot is adtam a táljába, meg se mozdult, csak nézett rám, hogy mit csinálok.
Netudom mit csináljak! :/ Mi lehet a baja? Esetleg beteg? Vagy nemtudom.:/
"Netudom mit csináljak"
Esetleg az állatorvos, mint lehetőség, nem jutott eszedbe??
10:36
De, eszembejutott. Csak én (13évesen) nem igazán "értek" az állatorvoshoz, nem tudom a számát. Nővérem meg nem törődik vele. Mint ahogy mondta: "majd jobban lesz"
10:45
Oké, megpróbálom!
Kvittagirl
Hát mi szoktunk neki adni, és sosincs tőle baja. Apuká nincs, anyukám kórházban van. Szerintem nemvolt sokat a napon, de nemtudom. mindig a teraszon szokott lenni, ami zárt tetejű. A kullancsot meg megnézem, hogy van-e benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!