Baja van a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Hát az a bajom, hogy a kutyusom állandóan engem akar megölni. Reggel oda hozott hozzám egy kést. VOlt reggel amikor úgy ébredtem, hogy a papus puskája került a fejemhez magától... Egyik nap tökön harapott, de úgy, hogy most is fáj. Aztán valahogyan kioldotta a kéziféket és majdnem elütött a saját autóm...Mit tegyek?2011. szept. 15. 21:29
3/9 anonim válasza:
Ez most komoly? Tudatmódosító hatása alatt álltál a héten? Az magyarázná a helyzetet...
4/9 A kérdező kommentje:
Ez teljesen komoly... a kocsiban hagytam a kutyust egyszer és ezé volt képes ki oldani a kéziféket...
2011. szept. 15. 21:40
6/9 anonim válasza:
Te! Ez hogy került át ebbe a kategóriába? Az előbb még az állatosban volt...
7/9 anonim válasza:
Ahogy ezt olvasom, a kutyád helyében én is próbálkoznék!
8/9 anonim válasza:
A töködre vegyél Cunnis mergát a patikában, az biztosan segít ha néhányszor bekened vele! Jó hangosan, érthetően kell kérni (kánisznak-nak ejtik) nehogy véletlenül Cannabist értsen a patikus ami tudjukmi és égő lenne...
Ezer ilyen problémára jó, viszont a kutyusoddal megetetve (1-1 kanál kaja előtt) igazi kezesbárányt varázsol belőle !
9/9 anonim válasza:
Ez már nem vicc.
Álj ki vele 1v1-ben, halálig.
Ha pedig nagydarab, akkor inkább támad meg, mikor nem számít rá.
Ölsz, vagy pedig megölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!