Tudnál ajánlani megbízható németjuhász kennelt?
Ez attól függ, hogy kiállítási (nem ajánlom, rövid az élettartamuk, munkára nem igazán alkalmasak pl őrző-védőre), vagy munka vonalat szeretnél-e, mert nem mindegy.
Bár én kizárólag a munkavonalat ajánlom.
Szerintem ez egy nagyon jó kennel, szép kutyáik vannak, hozzáértőek, és segítőkészek :) Munkavonalú kennel, egészséges kutyáik vannak, és az "áruk" (nem szeretem az írni, hogy a kutya ára, mert tárgyiasítja a kutyát...) sem horrorisztikus :) Bár ha jól láttam, csak októberben lesz almuk, mert ez a fedeztetés nem jött össze :/ de megtetszik a kennel ,szerintem érdemes lesz rá várnod, dehát te tudod, nézd meg a honlapot, érdeklődj :)
szia
Én a www.dona.von.berger.5mp.eu kennelt ajánlanám neked
Nekünk már van egy kutyánk tőlük és tavasszal a következőt is tőlük szeretnénk. Ha felmész a honlapjukra láthatod a vevők hozzászólásait és a kutyáik eredményit
Sőt én még én a kiképzéseikről is találtam 1-2 videot a youtubon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!