Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan fajta, amit soha,...

Van olyan fajta, amit soha, semmilyen körülmények között nem tartanál?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból:)
2012. ápr. 29. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Yorki. Na tőle szegénytől herótom van. Meztelenkutya se lépné át a kisajtóm küszöbét. A többi fajta jöhetne
2012. ápr. 29. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Én is csak sajnálni tudom azokat a kis degenerált csivavákat. hallom ahogy mondják a gazdik meg az emberek hogy milyen cuki,de én csak egy agyon tenyésztett szerencsétlen beteg kutyát látok akinek majd kiesik a gülü szeme,olyan mintha vízfejű lenne,akkora vékony koponyája van hogy rossz nézni is.alig bír járni vagy folyton remeg,összeesik,ideggyenge,rosszindulatú,erőszakos,elkényeztetett,beteges kis görcs.persze ez az emberek hibája.de attól nem lesz cuki hogy szeme úgy kidülled hogy attól kell félni hogy kiesik..
2012. ápr. 29. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, amit semmilyen körülmények között nem tartanék, viszont az életképtelen fajtákat magamtól biztos nem vállalnám be, max. ha valahogy itt ragadna a kutya. Angol bulldog, mopsz, meg egyéb olyan fajták, amik nem tudnak egy jót futni anélkül, hogy szívroham vagy fulladás kerülgetné őket... Na azt nem szívesen nézném egy kutyaéleten át. Zsebkutyát (yorki, csivi) viszont örömmel vállalnék, megmutatnám, hogy belőlük is lehet nagybetűs KUTYÁT nevelni... :)
2012. ápr. 29. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Saját kutyának nagyon kevés fajta kutya van amit tartanék, de ha arról lenne szó, hogy ideiglenesbe nálam lenne akkor az olyan meztelen kutyákra nem vállalkoznék a bőrük kényessége miatt akik tényleg kopaszok néhol, illetve a roti és nagyon ráhasonlító keverékeire egy gyerekkori trauma miatt. Hiába tudom az eszemmel, hogy a többi nem tehet arról amit az az egy tett velem és kedvesek, bújósak is tudnak lenni, de az a rossz élmény annyira megmaradt bennem, hogy nincs az a pénz, hogy olyan legyen a háznál (idegen kutyával már nincs bajom, megsimogatom, van olyan is ami tetszik, de hogy 1 fedél alatt legyen velem az jelenleg még nekem sok).
2012. ápr. 29. 22:29
 15/19 anonim ***** válasza:

Általánosságban:

Olyan kutyát nem tartanák, akivel együtt nem tudnék valami hasznosat művelni.

Konkrétabban:

Nagyon domináns vagy nagyon élénk kutyát, fajtát nem tartanék.

2012. ápr. 29. 22:34
 16/19 anonim ***** válasza:

Az első, ami eszembe jutott az a bullterrier. Nincs igazán tapasztalatom a fajtával, de amióta láttam kiskoromban a Babe című filmet, valahogy belémrögzült, hogy milyen félelmetes kutya, ha meglátok egyet már reflex szerűen kikerülöm.:S De nem tetszenek a meztelen kutyák sem, meg az amstaffok és hasonló kinézetűek sem. Viszont ezeken kvül mindegyik kutyában megtalálom a szépet, de valahogy ezekben nem sikerült eddig!:( De a kis csivaváktól (mondjuk nem mindegyik egyed tetszik) kezdve, a boxeren, németjuhászon keresztül, a német dog-ig mindegyiket szívesen befogadnám.

Ezen kívül a palotapincsik is elég furcsák nekem, de arról nem tudnám ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy semmilyen körülmények között nem tartanám, csak célirányosan biztosan nem választanám ezt a fajtát.:)

2012. ápr. 30. 07:25
 17/19 anonim ***** válasza:

szia!

Térd alattit semmiféleképpen nem!(kivétel a barátom francia bulldogja, és a japán spiccje) Amúgy meg hatalmas nagy juhászkutyát sem (ovcsarka meg ezek), meztelen kutyát sem.

Ami már volt, az a.c. spániel, beagle, mudi...ezek nekem tökéletesek, de egyszer elfogadnék egy dobermannt és egy gyönyörű kuvaszt is!

2012. ápr. 30. 09:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Hát mekkora volt az a spani vagy beagle? "Térd alatti kuttyot semmikép sem" - de ők is térd fölöttiek voltak? :DD

2012. ápr. 30. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:

szia

szeretem a kutyakat,igy csak ug tudok valaszolni hogy zsebkutyakert(csivava,yorkie) soha sem adnek ki annyi penzt hogy megvegyem.de ha az utcan talalnam egyedul szegenykem biztos befogadnam es megszeretnem.

nekem inkabb az erossebb,nagyobb kutyak jonnek be.

azonkivul a kecses kutyusok is mint pl. a collie vagy afghan agar.

de akarmi johetne igazabol,meg a meztelen kutya is :)

mar alig varom hogy tarsat vehessek a mostani kutyomnak

2012. ápr. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!