Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám evett füvet és...

A kutyám evett füvet és megakadt valahol amikor kiakarta hányni, ha sós vízzel meghánytatom az jó? SOS!

Figyelt kérdés
időnként hallani ,hogy az orrán furán veszi a levegőt. hívtam a dokit ,de ő azt mondta ,hogy a nyálkahártyájára is ragadhatott a fű és elvileg annak magától távoznia kéne,mondta ha 2-3 óra múlva nem múlik vigyem be pestre egy állatkórházba,de sajnos nem megoldható hogy bevigyük!!!
2012. ápr. 29. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
ne hánytasd sós vizzel... előfordul hogy meg akad nekik, az én kutyám is öklendezik néha aztán jóbban lesz.. lehet hogy nár a tiednek sincs semmi baja csak még ingerli, mint ahogy nálad is szokott ha félre nyelsz
2012. ápr. 29. 19:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Adj neki enni száraztápot, az leviszi. Ne hánytasd feleslegesen. Nem fog belehalni egy megakadt fűszálba. De ha komolyan attól tartasz, hogy igen, akkor ne humorizálj itt, oldd meg azt a dokit.
2012. ápr. 29. 19:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Most elég sűrűn öklendezik,szerintem mindjárt kijön..
2012. ápr. 29. 20:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Kijött a fűszál?

Én amúgy pont emiatt nem engedem a kutyámnak a legelést, sajnos nálunk is volt már belőle 1-2 alkalommal gond.

2012. ápr. 29. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:

sajnos nem, amikor annyit csinálta után jó darabig abba hagyta azt hittem,hogy kijött mert nagyon sokat öklendezett, de éjszaka arra keltem ,hogy újra csinálja..

magától már nem is fog kijönni???

az a baj,hogy semmi pénzünk nincsen, nem tudjuk bevinni a dokihoz, maximum szerda délután az itteni dokihoz eltudjuk vinni(nála megoldható,hogy máskor bevigyük a pénzt) hátha tud vele vmit kezdeni,de pestre semmiképpen sem tudjuk bevinni, inni iszik és enni is eszik rendesen, a kedve is olyan mint mindig, csak néha rájön az öklendezés,meg amikor ugat akkor meg nagyon elkezd öklendezni..

én se engedem,de elég pár perc ,hogy nem figyeltem és meg van a baj :S

pedig eddig sose volt ilyen baja a fűtől..

2012. ápr. 30. 10:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor az a nem fűszál, az már kijött volna. Az én kutyám is ezt csinálta tavaly, ugyanígy akkor tört rá, amikor egyszer füvet evett, és ugyanígy tavasszal. Kézben kellett hazavinnem, mert valahányszor ment 2 métert, újra rátört ez a "roham"

Olyan, hogy az orrán keresztül hirtelen, erősen elkezdi kifújni a levegőt, egymás után többször? Nálunk ez volt, kb. 8-10 nap után múlt el, de naponta többször is rátört ez a furcsaság. A doki felírt Calcimusc-ot, azt kellett neki adnom. Patikában lehet kapni, igaz vényköteles, ha jól tudom.

nálunk sajnos nem derült ki, hogy mégis mi lehetett ez, mert magától elmúlt. Aztán még egyszer előjött, valahogy május végén, akkor is füvet legelt. És akkor olyan erősen, hogy a hasa tökre felpuffadt, mert percekig nem tudott rendesen levegőt venni. Akkor is kézben vittem haza, de akkor csak egyszer volt ez, és utána többször nem. Az elmúlt 1 évben talán 1-2 alkalommal csinálta, de az pár másodperc volt, és utána teljesen elmúlt.

Én arra gyanakszom, hogy ilyenkor valamit felszippant, és az okozza, de amikor több napig tartott, az nem tudom, hogy mi volt.

2012. ápr. 30. 14:25
 7/7 A kérdező kommentje:

"Olyan, hogy az orrán keresztül hirtelen, erősen elkezdi kifújni a levegőt, egymás után többször? "

igen ilyesmi csak öklendezik is plussszba, amúgy ma csak reggel csinálta azóta volt egy kisebb ilyen "roham"-ja és annyi, szerintem neki is elfog múlni, mert tegnap délután pont a parkba voltunk és akkor történt ez, itthon is sokat csinálta aztán időről időre ritkábban végül 9-től már nem is volt ez neki akkor azt hittem elmúlt ,de éjszaka 3x is felkeltem és hallottam..szerintem elmúlik ez neki..

2012. ápr. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!