Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezek normálisak?

Ezek normálisak?

Figyelt kérdés
Tegnap délután a Szuka Rottweileremmel (Jessivel) kint voltam nyitva volt a kisajtó,(de a kutya nem megy ki akkor se ha elmegy valaki ellőttünk,)erre öregasszony megy elfele az utcán ellőttünk és én kint álltam a másik szomszédnál és látom mennek befele hogy jaj de aranyos kutya!Majd szívrohamot kaptam...Az volt a szerencséjük hogy rászóltam a kutyára hogy gyere ide és nem tudtak hozzá nyúlni.De utána én voltam a világtalan szemétláda hogy magamhoz hívtam a kutyát meg szóltam hogy ne menjenek be egyből anyámnak pofáztak milyen szemtelen vagyok....

2012. ápr. 26. 17:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem láttad mit írtam ha ott vagyok senkit se bánt és még megis lehet simogatni.
2012. ápr. 26. 20:24
 22/25 anonim ***** válasza:

Azt láttam, hogy azt írtad, kint voltál vele, viszont akkor nem értem. Ha ott voltál és senkit se bánt. Akkor miért kaptál majdnem szívrohamot?

(Nem piszkálni akarlak, csak így nem értem.)

2012. ápr. 26. 20:28
 23/25 A kérdező kommentje:
mondom a szomszédnál beszélgettem nem voltam ott vele vagy 30 méterel arrább voltam és pont láttam hogy mennek befele avval a címszóval hogy jaj de aranyos a kutya.Nem voltam ott akkor és utána hívtam gyorsan ki.Érted?
2012. ápr. 26. 20:31
 24/25 anonim ***** válasza:
Ok. Azt hittem pár méterre volt tőled a kutya...
2012. ápr. 26. 20:32
 25/25 A kérdező kommentje:
Nem akkor nem lett volna semmi :D
2012. ápr. 26. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!