Normálisak az emberek?
Most jöttem haza a kutyasétáltatásból, teljesen ledöbbenten. Van egy fekete német juhászom, még elég fiatal. Szóval sétálunk szép nyugodtan, megelőz minket egy manusz olyan kocsival amiken a limlomokat szokták vinni. a kutyám utálja az ilyen kocsikat elkezdett ugatni meg minden, erre a hapsi elkezd dumálni, hogy milyen hamis egy dög vagy te meg hasonlók. Én néztem rá felhúzott szemöldökkel, de nem szóltam vissza. a hapsi rám néz és képes megkérdezni: van egy szép szukája, nem akarok-e kölyköket. Hát mondom nem. Húzza a manusz tovább a kocsiját, pár házzal odébb megáll, becsönget, kijön az asszony, utána egy tacskó keverék, de olyan elhízott, ronda kutyát én még nem láttam. A manusz még egyszer odakiabál, hogy biztos nem akarok e kiskutyákat, lenne a kutyámnak is legalább egy jó napja. Erre mondom szívesen, de a fedeztetés díja 2 millió forint. Na erre végre szép csöndben befurikázott az ajtón.
Nem értem, mit akarnak az emberek?? Van egy ronda kutyám, keressünk neki egy szép kant, aztán hátha szépek lesznek a kölykök is??? Ennyire hülyék lennének?
Ne a kutyáját ítéld el, hanem a gazdáját. Bizonyos IQ alatt szokás ilyen módon viselkedni.
Legjobb, ha nem foglalkozunk velük :)
Elítéltem azt a kutyát??? ne,m mondtam hogy tehet róla hogy ronda. Attól még lehet, szeretnivaló és kedves kutya. Bár nem tudom hogy minek neveznél egy olyan kutyát, aminek foltokban hiányzik a szőre, és teljesen elhízott.
Egyébként próbálom róla leszoktatni a kutyámat, hogy ne ugasson ilyan kocsikat, de kiskorában nagyon megilyesztette egy ilyen nyikorgó izé, úgyhogy negyon nehezen megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!